maanantai 12. toukokuuta 2014

Lahjoja äidille ja anopille

Vielä palataan hetkeksi Äitienpäivään, koska halusin tehdä erillisen postauksen lahjoista, mitkä hankimme omalle äidilleni, että anopilleni. Näin voin ensi vuonna tarkistaa, mitä me ostimme, ettei vain vie samoja asioita myöhemmin äidille ;).

Päätimme hankkia äidilleni yhteisen lahjan minä, Kimmo, siskoni ja hänen poikaystävänsä ja saimmekin kokoon ihan kivan lahjan. Ensin mietimme siskoni kanssa, että olisimme Pentikistä hankkineet äidille uuden pöytäliinan, mikä näkyikin Äitienpäivälahja-kollaasissani. Maanantaina kävimme Kimmon kanssa etsimässä tätä pöytäliinaa Ideaparkin Pentikistä, mutta sitä ei ollut vaaleanpunaisessa sävyssä. Siskoni ei vastannut puhelimeen tuolla kriittisellä hetkellä, joten jouduin kokoamaan lahjan ilman minkäänlaista palaveria. 

Äidin lahjaan valitsin Pentikistä Verona-lasilautasen, Monogrammi Äiti-mukin ja kaksi eri teepakettia. Äidilläni on paljon kauniita lasilautasia ja muistelin, ettei hänellä ihan juuri tälläistä lautasta ole. Äiti pitikin lahjastaan ja huh - hänellä ei ollut tuon mallista ja kokoista lautasta.

Hankimme vielä äidille kukkakimpun, minkä siskoni kävi ostamassa sunnuntaina.
Kimmon kanssa ostimme hänen äidilleen myös lahjan Pentikistä ja Kimmon lahjan valinta oli hmm.. hieman helpompaa kuin minun. Hän nimittäin otti melkein ensimmäisen valmispaketin, minkä liikkeestä löysi. Paketissa oli kaksi vaaleanpunaista käsipyyhettä ja käsivoide. Pentikistä löytyi myös gluteenittomia karkkeja ja sellainenkin pieni pussukka päätyi anopin lahjakassiin.//Mother's Day gifts for my mother and mother-in-law.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti