sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Muista Äitiä


Viikon päästä juhlitaan taas kaikkia äitejä, joten nyt on jo korkea aika alkaa miettimään, miten juuri omaa äitiänsä muistaisi. Kokosinkin kollaasin lahjaideoista, mitkä voisivat miellyttää lahjan saajaa.

Kahvikoneet ovat kovia hittejä nykyään, joten sellainen varmasti olisi erilaisten kahvien juojalle mieluisa lahja.

Kesän sesonki muumimuki on juuri tullut kauppoihin, joten se ei varmasti vielä moneltakaan äidiltä löydy mukihyllyltä. Äidille voisi sopia myös teemaan liittyen muumimamma-muki, mikä ilmestyi kauppoihin ennen kesämukia.

Hajuvedet ovat naisten mieleen ja niitä löytyykin kaiken tuoksuisia ja paljon eri hintaisia. Jos haluat päästä pienellä kululla, niin Victoria's Secretin vartalosuihkeet eivät maksa kuin alle 15€ esimerkiksi Nordic Feel:llä. Jos taas haluat panostaa äitienpäivälahjaan, niin Nina Riccin makean raikas omenantuoksuinen hajuvesi varmasti miellyttäisi äitiä.

Itse ostin jokunen vuosi sitten äidilleni Pentikistä kauniin Eden-pöytäliinan, mikä onkin ollut äidilläni kovassa käytössä. Nyt Pentikistä löytyy esimerkiksi Jasmiini-pöytäliina hempeillä väreillä, mistä ainakin oma äitini varmasti pitäisi. 

Muita hyviä ideoita ovat esimerkiksi itsetehdyt lahjat, kukat tai voisit vaikka leipoa äitisi lempikakun Äitienpäiväksi :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti