tiistai 13. toukokuuta 2014

Päivän asu 11/05/2014

Tiedättekö sen voittajafiiliksen, kun olette selvinneen juhlapäivistä ilman asukriisiä? Mulla on yleensä aina kauhea asukriisi, jos pitäisi yrittää pukeutua asiallisesti, mutta Äitienpäivänä asukriisi ei saapunut paikalle. Mun piti ensin laittaa yksi uusi hameeni, mutta ilma oli sen verta kylmä ja sateinen, että päädyin mustiin farkkuihin. Farkkujen kaveriksi otin H&M:ltä hankkimani bleiserin ja korkokengät. Asuun toin hieman piristystä pinkillä topilla, minkä olen myös joskus hankkinut H&M:ltä. Jopa Kimmo kehui, että toppi on todella nätti. Itse asiassa olin täysin unohtanut tuollaisen topin olemassaolon, kun sunnuntaiaamuna sen löysin vaatekaappia tonkiessani.


Bleiseri / Blazer - H&M
Toppi / Top - H&M
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - H&M
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - H&M//Sunday's outfit, black and pink.//
4 kommenttia on "Päivän asu 11/05/2014"
 1. Ja miehethän eivät turhista paljoa kehu ;) Nätti asu!

  VastaaPoista
 2. Mielestäni onnistunut asukokonaisuus ^_^ Tuo topin pinkki sävy sopii sun ihonsävyyn muuten tosi hyvin! Huomaamattani kiinnitän aina erityisesti väreihin huomiota, kun tulee kuitenkin päivittäin asiakkaiden kanssa pohdittua näitä sävyasioita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) En ole ajatellutkaan, että tuo sävy sopii ihonsävyyni - täytyykin haalia sitten tätä väriä lisää itselleni :)

   Poista