keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

1. Summer outfit

Summer outfitHeippa! Mun oli tarkoitus tehdä ensin yksi postaus kolmesta kesäasusta, mutta kaikki ei mennyt taas niin kuin elokuvissa. Kollaasit tein polyvoressa ja eihän näitä kuvia voinutkaan kopioida koneelle, joten joudun nyt jakamaan nämä kollaasit omiin postauksiinsa. 

Viikonloppuna selailin polyvorea ja halusin tehdä asukokonaisuudet, joita itse voisin käyttää näin kesäisin. Jokaisessa kollaasissa on jonkinlainen vaatekappale, mikä minulla on jo, minkä ympärille kokonaisuuden loin.

Tämä ensimmäinen asukokonaisuus on tehty rennon maximekon ympärille. Cubukselta hankin tuollaisen maximekon (tosin mustana) ja näin voisin sitä pitää. Jalkaan rennot Converset ja olalle raikkaan valkoinen reppu. Mä aloin himoitsemaan tuota reppua niin paljon, että ehkä saatan laittaa sen tilaukseen Nordstrom:n sivuilta. Hintakin on vain 42€. 

Kesään kuuluu värit ja niitä on hyvä tuoda esille näin arkisessa asukokonaisuudessa esimerkiksi korujen avulla. Sininen alkaa aina houkuttamaan mua kesäisin ja se sopisi mielestäni hyvin harmaan kanssa.

Tämä asu olisi juuri sopiva esim. ostoksille tai muuten vain kaupungilla kiertelyyn. 

//1. Summer outfit. //
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti