keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Daisy

Viime viikolla tein postauksen lempihajuvesistäni ja samalla pohdin hankkisinko uuden Marc Jacobsin Daisy-tuoksun vai en. Stanstedin-lentokentällä kävimme vielä kiertelemässä kauppoja ja mun oli pakko mennä nuuhkimaan tuota Marc Jacobsin Daisy-kesätuoksua. Tuoksu oli todella kukkainen ja raikas, joten olihan mun pakko tuo ihana tuoksu kotiuttaa itselleni.Hajuvesistä on todella vaikea sanoa tarkalleen, mistä tuoksu koostuu, joten Sokoksen verkkokaupan sivuilta tutkiskelin tarkemmin tuoksun sisältöä. Tässä Daisy-kesätuoksun ensituoksussa on kvittenin kukkaa, omenaa ja freesiaa. Sydäntuoksussa on gardeniaa, iiristä ja pionia. Pohjatuoksussa on vielä myskiä ja santelipuuta. Osuin mä siis aika oikeaan, kun kuvailin tuoksua todella kukkaisaksi.

Itse tykkään todella paljon Marc Jacobsin hajuvesipulloista ja upeista kukkakorkeista. Hajuveden voisi melkein ostaa jopa pelkän pullon takia.

Mitä mieltä te olette näistä Marc Jacobsin tuoksuista? Osuuko vai ei?


//I bought a new fragrance: Marc Jacob's Daisy.//
2 kommenttia on "Daisy"
  1. Oi wau mikä pullo! Täytyypä itsekin käydä nuuhkaisemassa, sillä tuo kukkakombo kuulostaa todella hyvältä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä pullot ovat kyllä todella herkullisen näköisiä jo itsessään :) Kannattaa käydä, koska tuoksu on mielestäni aivan kuin kukkakimpun tuoksu :)

      Poista