tiistai 24. kesäkuuta 2014

Day with me

Olen muutamassa blogissa nähnyt tälläisen Day with me-postauksen, jossa kerrotaan päivänkulku kellonaikoina ja postaus ei niinkään painotu kuviin. Olen itse tykännyt lueskella näitä postauksia päätin toteuttaa tämän postauksen eilisestä päivästäni.

8:15 Herätyskello soi ja painan sen pois päältä. Käännän kylkeä ja meinaan jatkaa unia, kunnes muistan, että mun pitää lähteä ystäväni luo Tampereelle. Pomppaan nopeasti pois sängystä ja mielessäni mietin, että tänään menen aikaisin nukkumaan ja huomenna nukun pitkään.

8:21 Annan kissoille ruokaa ja soitan eläinlääkäriin viime viikolla tupsahtaneesta laskusta. Köhin ääntä hieman selvemmäksi ennen kuin eläinlääkäri vastaa, etten kuulosta ihan niin väsyneeltä.

8:25 Laskupulma ratkaistu eläinlääkärin kanssa ja heillä oli tapahtunut moka. Naureskeltiinkin, että kummallista laskutusta, kun viimeksi käytin kyseisellä eläinlääkärillä meidän yhtä kissaa maaliskuussa ja maksoin käteisellä. Vatsa kurnii sen verran, että suuntaan keittiöön tekemään aamupalaa.

8:31 Menen koneen äärelle syömään aamupalaa ja alan tekemään Instagram-postausta. Mielessäni kiroan, etten tehnyt tätä jo eilen valmiiksi.

8:59 Saan Instagram-postauksen valmiiksi. Suuntaan meikkaamaan, jotta ehdin ajoissa lähtemään kohti Tamperetta.


9:29 Hampaat pesty, meikit naamassa ja hiukset edes jollain tavalla kuosissa. Totean mielessäni, että taas on huono hiuspäivä. Huomaan, että olen myöhässä aikataulusta. Äkkiä kamat kasaan.

9:35 Pääsen autoon ja huomaan bensavalon palavan. Olisi pitänyt vain herätä aikaisemmin, ettei olisi tullut kiire kurvata lähimmälle bensa-asemalle.

9:51 Auto tankattu ja kaverille laitettu viestiä, että lähden nyt kohti Tamperetta.

11:05 Saavun ystäväni pihaan ja on niin kiva nähdä pitkästä aikaa.

12:11 Päätetään lähteä lähipizzeriaan hakemaan lounasta.

13:30 Mietin pitäisikö minun jo lähteä ajelemaan kotiin. Ajatus unohtuu, kun ystäväni kaataa minulle kolmannen kupin kahvia ja juttu jatkuu.

14:55 Aika lähteä kotiin. Kaverin kanssa halataan ja sovitaan, että pitäisi nähdä joku päivä taas.

16:00 Saavun kotiin ja väsymys alkaa painaa. Kysyn Kimmolta haluaako hän ruokaa, mutta ei kuulemma vielä. Lösähdän sängylle ja avaan koneen - aika lukaista taas blogit.

16:36 Bloggerin lukulista ei toimi ja alan hermostumaan, koska sen kautta luen aina kaikki blogit. Mikään kikka viitonen ei auta, joten suljen koneen.


16:41 Puhelimesta valkkaan Hennan numeron ja päätän soittaa hänelle tylsistymis-puhelun. Puolisen tuntia saatiin puhelimessa kulutettua aikaa, mutta keskustelusta ei meinannut tulla mitään, koska Henna koomaili.

17:15 Laitan uunin lämpeemään, koska Kimmo haluaa nyt nopeasti vain pakastepizzaa. Istahdan sohvalle ja laitan Netflix:n päälle. Samalla juttelen kaverin kanssa facessa. Väsymys vain pahenee ja mielessä jo käy, että menisinkö nukkumaan.

18:00 Sain vihdoin ruoan naamani eteen.

18:22 Henna soittaa ja kyselee lähtisinkö ens kuussa hänen kanssaan katsomaan Haloo Helsinkiä. Lupaan olla mukana, jos mitään tärkeämpää ei ilmaannu ja Hennakin selvittää onko hänellä silloin mitään.

18:50 Päätän raahautua suihkuun, että hiukset ehtii kuivumaan ennen kuin menen nukkumaan.


19:10 Nyt on ihanan suihkunraikas olo ja mietin hetken aikaa, että mitä tekisin. Päätän laittaas taas Netflixistä Orange is the new Black-sarjan pyörimään.

19:57 Lähdetään Kimmon kanssa viemään meidän tulevaan taloon ostettua ruokailuryhmää varastoon säilytykseen. Samalla lähdemme ajelemaan, kun kummatkaan ei jaksa olla sohvalla makaamassa.

20:50 Päästään takaisin kotiin. Tsekkaan nopeasti puhelimella facen ja instan - ei mitään kiinnostavaa taaskaan. Kesken jäänyt jakso pyörimään.

21:25 Pakko pitää taukoa sarjan katsomisesta ja suuntaan työhuoneeseen. Odottelen, että kone aukeaa ja samalla suunnittelen kalenteriin tämän viikon salitreenit.

21:47 Kimmo tulee antamaan pusun ja suuntaa itse nukkumaan. Huomaan, ettei mua väsytä yhtään. Olisi pitänyt mennä sillon nukkumaan, kun väsytti. Avaan bloggerin ja huomaan, ettei lukulista vieläkään toimi. Alan luonnostelemaan tätä postausta. Diego tulee jossain vaiheessa keskeyttämään ja päätän sulkea koneen.

22:20 Menen vielä katsomaan Orange is the new black-sarjaa.

0:25 Putsaan kissanhiekkalaatikon ja menen pesemään meikit pois.

0:33 Asetan kellon herättämään klo 9 ja painun nukkumaan. 

Mitäs mieltä te olette tämmöisistä postauksista? Itse tarkoituksella otin vain muutaman kuvan, että pääpaino pysyy tekstissä. Pitäisikö kuvia olla enemmän?
3 kommenttia on "Day with me"