torstai 5. kesäkuuta 2014

Flowerpins


Viime viikolla kerroinkin teille mieltymyksestäni kukkapinneihin näin kesäisin. Tämän myötä aloin miettimään, että minkälaisiin kampauksiin kukkapinnit sopivat. Olen todella huono laittamaan hiuksiani, mutta ehkä joitain yksinkertaisia kampauksia voisin jostain itsellenikin löytää. Pinterestistä kokosin kollaasin, johon laitoin upeita ja helppoja kampauksia, joissa kukkapinnejä on käytetty avuksi.

Kukkapantoja olen nähnyt monessa blogissa ja ajattelin kyllä tämän kesän aikana metsästää itsellenikin yhden sellaisen. Pannat ovat helppoja ja tuovat kivan ilmeen hiuksiin. Glitteristä ainakin saa kukkapantoja, mutta tiedättekö mitään muuta kauppaa, joissa kukkapantoja myydään?

Kokosin kollaasiin myös kuvia, joissa kukkapinnit ovat sijoiteltu eri kohtiin. Yleensä itse käytän kukkapinnejä jommalla kummalla sivulla, mutta pinnit voisivat hyvin sopia myös takaraivolle (kts. viimeinen kuva). Kolmannessa kuvassa taas kukka on sijoitettu sivulle löysän nutturan kaveriksi. Tuo olisi niin kiva kampaus esimerkiksi juhliin - tuohon kampaukseen minun taidot eivät tosin riitä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti