perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesäkuun LivBox

Vihdoinkin sain kesäkuun LivBoxin käsiini! Tiesin, että paketti-ilmoitus on jo tullut postilaatikkoon, koska LivBox saapuu aina näin kuun alussa. Ainut ongelma oli, että olimme hukanneet molemmat postilaatikon avaimet, joten en saanut postilaatikkoa millään auki. Onneksi löysimme eilen illalla toisen avaimista ja heti tänään aamulla käväisin postissa hakemassa boxin itselleni :).

Kesäkuun boxin teemana oli talvesta kesään siirtyminen ja hyvin kesäinen sisältö olikin koottu. LivBoxista kuoriutui esille:


Hansaplastin Anti Callus 2in1 Peeling-kuorintavoide jaloille. Tämän otan heti testiin, koska köhköh.. En omista yhtään kuorintavoidetta. Mä voin jo kuulla kuinka sielä näyttöjen toisella puolella kuuluu syviä epäuskon huokauksia, mutta näin se vaan on. Onneksi LivBox pelasti mut ja nyt saan kuorittua ihoani :).

Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub-kuorintavoide kasvoille. Niin kuin aikaisemmin jo sanoin, niin nämä kuorintavoiteet otan kyllä nyt heti käyttöön :). Tämä kasvojen kuorintavoide on oma lempparini kesäkuun LivBoxista.

Ecotoolsin pesukukka. Itse en perusta mistään pesusienistä, joten yritän etsiä tälle ekologiselle sienelle uuden kodin, esimerkiksi äitini luota.


Pesukukan jälkeen toinen pettymys oli Nivean vartaloemulsio. Okei Nivean tuotteet on hyviä, mutta näitä Nivean tuotteita ja ylipäätään muiden merkkien vartaloemulsioita tuntuu olevan liian usein boxeissa. 

Boxista löytyi myös Bic Soleil Bella-varsiterä. Tämä oli ihan kätevä lisä boxissa, mutta ei oikein sytyttänyt. Ja miten juuri mun tuurilla tulee sheiveri LivBoxissa viikko sen jälkeen, kun olen juuri ostanut itselleni uuden sheiverin?

Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista oli Rimmelin Apocalips-huulilakka. Ensin mulla nousi suuri kysymysmerkki, että mikä on huulilakka. Sitten luin tuoteselostuksen ja siinä selitettiinkin, että huulilakassa yhdistyy huulipunan intensiivinen väri ja huulikiilloon kiilto. Sävy oli aika ärsty, mutta pitäähän tämäkin tuote testata joku päivä ja voisin ottaa tänne bloginkin puolelle kuvat, miltä tämä huulilakka näyttää huulilla.

Mitäs te tykkäsitte LivBoxista? Minä kyllä ehkä hieman petyin - kuorintavoiteet onneksi hieman pelastivat.

//It's that time of the month when the LivBox drops to the mailbox. In June's box was Neutrogena's Daily Scrub, Nivea's Body Milk, Rimmel's Apocalips, Hansplast's Anti Callus 2in1 Peeling, Ecotools flower sponge and Bic Soleil Bella's razor.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti