tiistai 17. kesäkuuta 2014

Linkitä leivontablogisi!

Heippa! Mulla on taas sellainen leivonta-kausi menossa ja haluaisinkin taas alkaa lueskelemaan uusia leivontablogeja. Tämän takia toivoisinkin, että te sielä ruutujen takana, jotka omaatte jonkinlaisen leivontablogi, linkittäisitte bloginne tämän postauksen kommenttiboxiin. Blogi ei tarvitse olla täysin leivontablogi, kunhan sielä on usein leivontaohjeita. Voi myös linkittää toisten blogeja, mitkä tietää olevan hyviä blogeja. Toivottavasti saisin tänne edes muutaman linkin! :)

Viime viikolla innostuin tilaamaan uusia leivontatarvikkeita Confetin-sivuilta ja tälläisiä juttuja tuli hankittua:Tilasin neljä pakettia eri värisiä ja kuviollisia muffinivuokia. Monesti saa esimerkiksi jo pelkästään muffinivuoan väristä inspiraatiota muffineihin tai kuppikakkuihin ja nyt mulla onkin jo mielessä muutamat kuppikakut, joita ajattelin tehdä näiden muffinivuokien ansiosta :).Kokeilin pari viikkoa sitten tehdä suklaakonvehteja ja päätinkin nyt tilata kaksi uutta konvehtivuokaa. Toisessa on suuria sydämiä ja toisessa ruusuja.

Suklaakonvehtien takia tilasin vielä Wiltonin Candy Meltsejä, joita voi käyttää konvehtien teossa tai muuten vain koristeluun.

Paketista löytyi myös Renshawn kuorrutesuklaata, minkä he olivat Confetista laittaneet ilmaiseksi paketin mukaan. Heti tarkistin päiväyksen ja kuorrute menee vanhaksi ensi kuussa. Nyt mulla onkin kovan pohdinnan alla, että mitä ihmettä mä tästä kuorrutteesta tekisin, kun sitä on vielä noin iso purkkikin.

Nyt menen selailemaan leivontakirjojani ja miettimään minkälaisen kakun teen juhannukseksi ;).
3 kommenttia on "Linkitä leivontablogisi!"
 1. Hei, tää saattaa tulla vähän myöhässä, koska ehkä sun leivonta innostus on jo laantunu, mutta tässä olisi mun leivontablogi!
  http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei leivonta innostus ole kadonnut mihinkään - nyt juuri mietin, mitä huomenna leipoisin tuoreista mansikoista :) Kiitos, kun linkitit blogisi, menenkin heti kurkkaamaan sitä :)

   Poista
 2. Liityin lukijaksi ja huomasin tämän postausesi. Ehkä vähän myöhässä, mutta jokatapauksessa tässä linkki tämän aloittelevan bloggaajan sivuille. :)
  http://bloggaajanvaimo.blogspot.fi/

  VastaaPoista