torstai 19. kesäkuuta 2014

LivBoxin huulilakka in action!

Eilen päätin kokeilla tämän kuun LivBoxissa tullutta Rimmelin Apocalips-huulilakkaa. Huulilakassa siis on yhdistetty huulipunan intensiivinen väri ja huulikiillon kiilto. Rimmelin huulilakan sävy oli aika räiskyvä ja hieman jopa pelottikin alkaa testailemaan näin värikylläistä punaa huulille.


Sävy oli aika kirkas - ehkä hieman liian silmiinpistävä omaan makuuni. Huulilakka levittyi hyvin ja plussaa sai omasta mielestäni hyvin muotoiltu suti. Iso miinus tuli siitä, että huulilakka ei pysynyt huulilla, kun esimerkiksi joi. Myös hampaat sotkeentuu helposti tämän huulilakan kanssa, mutta kannattaa kokeilla hyvää niksiä, minkä esimerkiksi Strictly Style-blogin Hanna on neuvonut - KLIK!.

Olisipa tämä huulilakka ollut hieman vaaleammassa sävyssä, niin olisin saattanutkin ottaa sen käyttöön. Nyt vähän pelkään, että tämä huulilakka jää unholaan kaapin perälle.//I tested Rimmels Apocalips Lip Lacquer and I think that the colour is too bright to my taste.//
3 kommenttia on "LivBoxin huulilakka in action!"
 1. Mikä sävy sulla tuli? Pakko sanoa, että toi sopii sulle todella hyvin ja mielestäni jopa paremmin kuin vaaleat neutraalimmat sävyt joita yleensä käytät (ei sillä etteikö ne sopisi) :) Sulla on niin tumma tukka, että tuo jotenkin raikastaa koko yleisilmeen ^^

  Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli toi 303 Apocaliptic. Kiva kuulla, että teidän mielestä sopii :) Varmaan omaan silmään vaan näyttää niin omituiselta, kun ei ole noin räiskyvään huulimeikkiin tottunut :) Pitäisiköhän antaa siis tälle huulilakalle vielä mahdollisuus :)

   Poista