lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lontoo / London Day 4

Eilen käytiinkin eläintarha-postauksessa läpi osa meidän neljännestä päivästä Lontoossa. Eläintarhassa meni monta tuntia ja matkoihin kului myös oma aikansa, joten neljäntenä päivänä meillä ei ollutkaan kuin ilta enää aika tutkia Lontoota. Päätimme lähteä Tower Bridgelle, mutta menimmekin ajatuksissamme väärälle metroasemalla. Oikeastaan tämä käänne oli ihan hyvä, koska pääsimme kävelemään yhden rantakadun läpi, jossa oli moderneja rakennuksia - ihan kiva vastakohta sille vanhalle Lontoolle, mitä olimme enemmän loman aikana tutkineet.
Rantakadulla päätimme mennä ostamaan jätskit, katsella ihmisvilinää ja moderneja rakennuksia. Muistan, kun ekalla Lontoon reissullani kauhistelin noita rakennuksia, mutta nyt, kun niitä katseli tarkemmin, niin ihan hyvin ne sopivat tuohon kaupunkiin. Lontoo on siitä hauska kaupunki, että sielä historialliset rakennukset eivät ole vain tietyssä osassa kaupunkia, vaan uusi ja vanha on sekaisin.


Vierailimme vielä Tower Bridgellä ja nopeasti kiersimme sillan ylätasanteen näyttelyn, koska halusimme ehtiä alas takaisin näkemään siltojen noston. Osuimme kyllä juuri sopivaan aikaan sillalle, koska on todella harvinaista turistilta osua juuri sillä hetkellä Tower Bridgelle, kun siltoja nostetaan. 


//Day 4 in London.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti