lauantai 7. kesäkuuta 2014

Norfolk Plaza Hotel

Halusin tehdä meidän Lontoon matkan hotellista erillisen postauksen ihan vinkkinä niille, jotka ovat matkaamassa Lontooseen ja haluavat ihan ok hotellin. Tämä hotelli minun mielestäni sopii lyhyille matkoille Lontooseen. Jos Lontoossa aikoo viettää enemmän kuin viisi päivää, niin suosittelen hieman vielä enemmän panostamaan hotelliin.

Tosiaan valitsimme hotelliksi Norfolk Plazan, mikä sijaitsee Paddingtonin aseman lähellä. Hotellin sijainti oli todella hyvä, koska Paddingtonin metroasemalle kävelin vain pari minuuttia. Hotellin ja aseman väliin jäi monta ruoka paikkaa, joten ainakaan ei tullut ongelmia etsiä nopeasti jotain ruokapaikkaa.


Hotellissa palvelu oli todella hyvä ja saimme jopa ilmaiseksi lainaan adapterin, minkä olimme unohtaneet ottaa matkalle mukaan. Viimeisenä päivänä myös onnistui matkalaukkujen jättäminen säilytykseen. Hotellin aamupala oli ihan riittävä viideksi päiväksi. Aamupala sisälsi leipää, leikkeleitä, muroja tai mysliä, hedelmiä, teetä tai kahvia ja erilaisia mehuja. Aamupalalle tosin kannattaa mennä mahdollisimman aikaisin, koska myöhemmin sinne saattaa joutua jonottamaan pienen ruokasalin takia.

Huonoja asioitakin löytyi hotellista, mutta näidenkin kanssa pystyi elämään viisi päivää. Meidän huoneessa oli kaksi yhden hengen sänkyä. Olimme kyllä tilanneet huoneen, jossa on yksi iso sänky, mutta emme jaksaneet alkaa mennä valittamaan ja vaihtamaan huonetta. Sängyt olivat kamalat. Jokainen jousi tuntui ikävästi ja meillä molemmilla meni selkä aivan jumiin matkan aikana. Hotellin vessoissa ei voinut käydä heti toisen perään, koska pöntöt jäivät lorisemaan mukavasti eikä vessaa saanut vedettyä. 

Me kuitenkin koimme tämän hotellin vikoineen päivineen riittävän hyväksi näin lyhyelle lomalle. Hotellissa yöpyminen maksoi 100€/yö kahdelta hengeltä.

Hotellin edessä oli myös pieni puistokaistale, mikä toi omasta mielestäni hotellin alueelle hieman viihtyvyyttä. Harmi vain, että puistossa oli iltaisin usein juoppoja, joten sielä ei viittynyt aikaa viettää. Jos tykkää tutkia Lontoon puistoja niin tämä hotelli on siitäkin hyvä, että ihan kävelymatkan päässä on Hyde Park.


//In London we stayed at the Norfolk Plaza Hotel.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti