maanantai 30. kesäkuuta 2014

Päivän asu 29/06/2014


Paita / Shirt - Vero Moda
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - H&M
Rannekello / Watch - Glitter
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - JC
Kengät / Shoes - H&M

Onko teillä tapana yhdistää melkein poikkeuksetta jotkin tietyt vaatekappaleet samaan asukokonaisuuteen? Eilen huomasin asukuvia plärätessä, että taas olin yhdistänyt Vero Modan leoprintillä varustetun paidan JC:stä ostamiini Crockerin farkkuihin. Vielä viime kesänä yhdistin tuon paidan aina Lindexin mustiin pillifarkkuihin, mutta housut kuluivat puhki, joten paidalle on nähtävästi löytynyt uudet kaverit. 

Eilen käytin ensimmäistä kertaa Glitteristä ostamiani ruusukultaisia koruja ja tykästyin niihin täysin. Pitäisi tosin löytää vielä hieman parempia ruusukultaisia rannekoruja, koska tuossa rannekorussa on todella huono lukitus ja koru jo tipahtikin minulta eilen kylpyhuoneen lattialle ihan yllättäen. Mulla alkaa vähitellen mennä hermo näihin viileisiin säihin, koska ei voi pitää baltsuja ilman varpaiden kylmettymistä. Eilen laitoin säätä uhmaten baltsut jalkaan ja koko illan mulla olikin varpaat aivan kohmeessa. Mä en tarvitsisi hellettä, mutta edes 20-25 astetta saisi olla, jotta voisi oikeasti käyttää niitä kesävaatteita.

Jos jotain positiivista pitää hakea eilisestä, niin mulla oli sentään kerrankin ihan hyvä hiuspäivä. Lauantaina porukoilla kirosin äidilleni, kuinka menee hermo tähän ohkaseen ja lättänään hiuslaatuun ja äitini vain naureskeli takaisin, että niin ei teitä ole oikein siunattu hyvällä hiuslaadulla. Onneksi heinäkuun lopussa laitetaan hieman pidennyksiä tuomaan lisää paksuutta hiuksiin.


//Here is sunday's outfit. I used the first time rose gold jewelry, which I bought from Glitter.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti