perjantai 27. kesäkuuta 2014

Perjantain naama

Heippa ihanat! Mulla on pitkästä aikaa sellainen virkeän tuntuinen päivä. Varsinkin viimeiset kaksi päivää olen kulkenut todella väsyneenä ja haukotellen. En tiedä mistä johtuu - veikkaan, että yksi hyvä syy on vitamiinien vähyys ruokavaliossani. Nyt olenkin napsinut aamuisin vitamiinit, jotta olon saisi edes hieman pirteämmäksi. Tämä väsymys on myös aiheuttanut sen, että en ole millään jaksanut panostaa tähän blogiin tällä viikolla. Eilenkin harkitsin asukuvien ottoa, mutta päätin kuitenkin viettää koko päivän kotivaatteissa ilman meikkiä. 

Tänään sain kuitenkin itseni laitettua ihmisen näköiseksi. Mä en ymmärrä, että mikä finniarmeija mun kimppuun on hyökännyt, kun tällä viikolla tuli toinen isompi finni mun naamaan. Normaalisti näitä isompia finnejä tulee muutama vuodessa. Eli täällä on sota menossa, harmi vain, että tilanne on finnit vs. Laura 2-0. Tämän naaman kukkimisen takia jouduin tänään laittamaan hieman enemmän aineita meikkipohjaan kuin normaalisti.


1. Dermalogica Skinperfect Primer
2. KICKS:n Concealer Trio Cover&Correct
3. Maybellinen Fit me!-meikkivoide
4. L'Oréal True Match-puuteri

Normaalisti meikkipohjaan käytän vain meikkivoidetta ja puuteri - harvoin myös peitevoiteita. Nyt kuitenkin jouduin turvautumaan Dermalogican tehopohjusteeseen, mikä on osoittautunut todella hyväksi voiteeksi. Tämä siis tuli LivBoxin mukana ja nyt voide alkaa vetelemään viimeisiään. Haluaisin ostaa tämän voiteen isommassa koossa, mutta hinta on aika suolainen: 75€.
Meikkipohjaan käytin vielä KICKS:n peitevoidepaletista alinta sävyä, mitä voi käyttää ihan meikkivoiteen tapaan. Itse käytän sitä vain niille alueille, missä näppyjä on, koska tämä peittää punaiset näpyt paremmin kuin meikkivoide.


1. Max Factorin kulmakynä - sävy ebony
2. Maybelline Diamond Glow-luomiväripaletti
3. Max Factorin Colour X-pert-kajaali
4. IsaDora Volume & Curl-ripsiväri

Muutaman laiskottelupäivän jälkeen tekee aina mieli meikata hieman enemmän kuin tavallisena arkena, joten päädyin laittamaan luomiin Maybellinen Diamond Glow-luomiväripaletista valkoista ja mustaa.
Olen nyt pari viikkoa käyttänyt Max Factorin kajaalia ja on kyllä vaikea opetella taas vetämään rajaukset ihan erilaisella rajauskynällä kuin normaalisti. Käytin niin pitkään Maybellinen kajaalia, että tähän kynämäiseen kajaaliin on vaikea tottua. Tänään kuitenkin sain mielestäni ihan onnistuneet rajaukset tehtyä.Nyt näitä naamakuvia katsoessa voin todeta, että Laura vs. Finnit 1-2. Sain mielestäni hyvin punoittavat näpyt piiloon ja näistä kuvista näppyjä ei edes meinaa huomata. Hah!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti