tiistai 10. kesäkuuta 2014

Precious Pearls

Liityin keväällä KICKS:n Clubiin, kun KICKS:stä kävin ostamassa peitevoide trion (postauksen löydät täältä). Postiluukkuun tipahti toukokuussa liittymisalennuskuponki, joten olihan mun pakko tuo alennus mennä käyttämään pikaisesti ennen kuin alennuksen voimassaoloaika umpeutuu.

Viime viikon perjantaina käväisimme Ideaparkissa tarkoituksena juuri käyttää tuo alennuskuponki. Mulla ei ollut hajuakaan mitä haluaisin sillä hankkia, mutta aika nopeasti löysin pari itseäni miellyttävää tuotetta. Alennuksen sai yhdestä tuotteesta ja tässä tapauksessa, kun ostin kaksi tuotetta, niin sain kalliimmasta tuotteesta alennuksen. 

Olen jo kauan ihastellut IsaDoran helmiäishohtoisia luomiväripaletteja ja päätinkin yhden näistä hankkia: Precious Pearls. Helmiäishohtonsa ansiosta luomivärit sopivat hyvin myös esimerkiksi juhliin.

Toinen tuote oli oikeastaan tarpeellisempi, koska mulla oli jo vanha ripsari alkanut vetelemään viimeisiään, joten päätin ottaa kokeiluun IsaDoran Volume & Curl-ripsivärin. Yksi tärkeä syy miksi ostin juuri tämän ripsivärin oli se, että ripsivärin saa pois helposti pois lämpimän veden avulla. Ei siis aina tarvitse alkaa läträämään eri meikinpoistoaineiden kanssa, jos on vain ripsiväriä laittanut.Päätin tänään kokeilla kumpaakin tuotetta ja voin vain todeta, että hankintani osuivat aivan nappiin! Luomivärit olivat todella kauniit ja niillä saa helposti voimakkaamman pigmentin, jos haluaa. Itse tein tänään hieman hillitymmän, koska en ole kahteen päivään jaksanut meikata ja ei vieläkään ollut kova into alkaa kuluttamaan paljoa aikaa meikkaamiseen. 

Ripsiväri oli todella hyvä myös. Kaarevan harjan avulla oli todella helppoa saada aikaan tasainen ja siisti lopputulos. Kaarevalla harjalla oli myös paljon helpompi levittää ripsiväri siististi ulkonurkkaan. Alaripsille tämä ripsiväri ei ole kovin hyvä, koska harja on sen verran suuri, että helposti saa sotkua aikaan.


Lähikuvat meikistä jäivät tällä kertaa ottamatta, koska ulkona on sen verran harmaa sää, ettei minun hennosti laitetut luomivärini oikein näkyneet kuvissa.

//I bought new make-up from KICKS: IsaDora's Precious Pearls-eyeshadow trio and Volume&Curl-mascara.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti