maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ruusukultaa korulaatikkoon

Olen ihastellut monilla ruusukultaisia koruja ja haaveillut sellaisista myös omaan korulaatikkooni. Häpeäkseni joudun tosiaan myöntämään, ettei minulla ole koskaan ollut ruusukultaista korua. 

Viime viikolla suunnistimme Ideaparkkiin ja päätin mennä Glitteristä katsomaan itselleni pari uutta korua, koska olin saanut Glitterin leimakortin täyteen. Vihdoinkin minunkin koruvalikoimani laajeni ja kotiutin kaksi kaunista ruusukultaista korua :).


Mulla on jo hopeinen Guess:n rannekello ja Glitteristä ostettu kultainen rannekoru, joten päätin nyt ostaa rannekellon ruusukultaisena. Arvoin hetken aikaa, että ottaisinko isomman ja leveämmän rannekellon, mutta päädyin pohdinnan jälkeen hieman kevyeempään kelloon.

Kaulakoruksi valitsin hyvin yksinkertaisen kaulakorun, jossa on pieni sydän koristeena. Vielä pitäisi hankkia pari ruusukultaista rannekorua, mitkä näihin kahteen koruun sopisi.


Mitäs mieltä te olette, iskeekö ruusukulta vai ei?

//I've never had a rose gold jewelry, so I decided to correct the situation. I bought a rose gold watch and necklace from Glitter.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti