sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Saisiko olla suklaata?


Viime viikolla appiukollani oli syntymäpäivät ja me taisimme Kimmon kanssa vahingossa unohtaa ne.. Minä muistin, että ne on joskus kesäkuussa, mutta en sen tarkemmin muistanut - oletin, että Kimmo kertoo sitten, kun ne on. Noh eipä minun aviomieheni sitten muistanutkaan niitä ja ei meillä ollut lahjaa eikä edes korttia hankittuna, kun kävimme Kimmon vanhempien luona ja he kertoivat syntymäpäivistä. 

Ajattelin hieman paikata tilannetta ja päätin väkertää appiukolleni itsetehtyjä konvehteja. En ollut koskaan aikaisemmin tehnyt mitään erikoista suklaasta, mutta omistin kuitenkin konvehtimuoton, joten aloin tuumasta toimeen. Päätin näin ensimmäisellä kertaa unohtaa suklaiden täyttämisen millään erikoisilla aineksilla ja päädyin sekoittamaan suklaaseen kuivattuja mustikoita ja nougat crushia. Suklaaksi hankin Pandan valko-, maito- ja tummaasuklaata, jotta saan hieman erilaisia suklaayhdistelmiä tehtyä. Niin kuin kuvista näkyy, niin eihän nuo mitään kauneimpia taideteoksia ole, mutta aika hyvin ensimmäisellä yrittämällä. Makukin oli hyvä ja itse päivänsankarikin tykkäsi niistä. 

Kaikkein vaikeinta oli saada suklaata muotin rusettikohtiin. Muotti oli niin pieni, että koko ajan sinne lipsahti liikaa suklaata. Tähän haluaisinkin vinkkejä, että miten laitatte suklaata pienempiin kohtiin muotissa? Toivottavasti sieltä joku leipuri huomaa tämän kysymyksen ja saihin tähän hyödyllisiä vinkkejä.

Oikeastaan oli todella kiva väkertää lahjaksi jotain itsetehtyä kuin ostaa kaupasta jokin valmis lahja. Näin pääsin samalla opettelemaan uutta ja pääsin tekemään sitä mistä tykkään :). Luulen, että lahjansaajakin arvosti tätä lahjaa enemmän, kun kuuli mikä vaiva näissä oli :).

//Would you like a chocolate? I made for my father in law homemade chocolates for his birthday.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti