torstai 12. kesäkuuta 2014

Victoria's Secret

Mitä olisi Lontoon matka ilman visiittiä Victoria's Secret-liikkeessä? Mulla oli vain yksi liike, jonne halusin ehdottomasti matkamme aikana ja se oli kaikkien tyttöjen rakastama Victoria's Secret. Tiesimme Kimmon kanssa, että liike sijaitsee Oxford Streetin lähellä, joten suunnistimme sinne metrolla. Yhdestä blogista luin, että liike on talon kulmauksessa ja sitä ei meinaa ihan heti huomata, joten yritimme todella tarkkaavaisesti kävellä Oxford Streettiä läpi. Eihän sitä putiikkia löytynyt, joten Kimmo otti puhelimeen online-karttapalvelun käyttöön ja kohta seisoimmekin Victoria's Secretin ulko-ovien edessä. Liike ei tosiaan sijaitse Oxford Streetillä vaan hieman syrjemmässä. 

Olin lukenut, että liike on todella iso ja olihan se! Paljon tuotteita ja väriä löytyi monesta kerroksesta ja ensin ei oikein tiennyt miten päin liikkeessä olisi ollut. Ihmisiä oli liikkeessä aivan liikaa ja tuntui, ettei ollenkaan voinut rauhassa katsella tuotteita, kun heti joku toinen oli tulossa katsomaan juuri niitä alusvaatteita, mitä sinä katselit. Mä en viihdy tuollaisessa ihmispaljoudessa, joten suoritin nopeasti ostokset ja lähdettiin pois.

Victoria's Secretiltä sain hieman täydennystä alusvaatelaatikkooni ja löysin myös kivan meikkipussin 20 punnalla. Mua jäi ehkä pienesti harmittamaan, etten jaksanut jäädä etsimään itselleni mitään VS:n tuoksua, mutta ei voi mitään. Onneksi on olemassa NordicFeel, mistä voi hätätilanteessa tilata VS:n Body Mist:ejä :).

//In London there is one shop, where I definitely wanted to get to during our trip: Victoria's Secret! I bought some underwear and pink make-up bag.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti