lauantai 5. heinäkuuta 2014

Bangerhead

Löysin uuden nettiliikkeen, josta saa esimerkiksi hiustenhoitotuotteita, meikkejä yms. Bangerhead:sta löytyy myös Victoria's Secretin tuotteita. Päätinkin tehdä pienen tilauksen, koska hinnatkaan eivät olleet kohtuuttomia. Lähetys tuli nopeasti kotiin ja eilen sainkin hakea sen jo postista.
Victoria's Secretin body mistit ovat mulle tuttuja ja niitä onkin mulla tällä hetkellä 4 pulloa käytössä. En ole kuitenkaan ikinä kokeillut VS:n body lotioneita ja olen kuullut, että ne ovat taivaallisen hyvän tuoksuisia. Aika umpimähkään tilasin tämän Black currant & vanilla absolute nimisen body lotionin, mutta tämä oli nappi valinta. Tuoksu on todella hyvä ja vaniljan tuoksu ei ole liian vahva. Juuri sopiva tuoksu kesään ♥.

Toiseksi tuotteeksi valitsin NYX:n Chunky Dunk-huulipunan. En löytänyt tästä paljoakaan suomeksi tietoa, mutta englanninkielisiä blogeja lueskeltuani käsitin, että tässä on todella hyvä pigmentti ja vastaa hyvin kuvausta. Huulipuna myös kosteuttaa huulia. Valitsin sävyksi Watermelon Coolerin, mikä on juuri sopivan haalea pinkki. Ajattelin tänään vielä testailla tätä ja katsotaan, jos saisin hieman kuvamateriaali tänne bloginkin puolelle :).

//Hera are new items from Bangerhead: Victoria's Secret body lotion (Black currant & vanilla absolute) and NYX's Chunky Dunk Hydrating lippie (Watermelon Cooler).//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti