keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Black is my thing


Toppi / Top - Vero Moda
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - Mango
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - H&M

Vihdoista viimein saatiin tänään kuvattua asukuvat. Mä olen nyt ollut niin laiska pukeutumaan, ettei kotivaatteissa ole ollut mitään kuvattavaa. Tänään kuitenkin suuntasin aamulla Tampereelle entiselle työpaikalle moikkaamaan kavereita, joten oli pakko laittaa jotain muutakin päälle kuin shortsit ja löllöpaita. Tänään oli vähän sellainen sää, ettei tiennyt sataako vai eikö ja paistaako aurinko vai ei. Tämä tuotti hieman päänvaivaa, kun piti aamulla miettiä, mitä ihmettä sitä laittaa päälleen.

Ihan alkuun pitää vielä todeta, että kyllä minä käytän muitakin paitoja kuin tuota Vero Modan toppia - toppi taisi olla viimeisissäkin asukuvissa. Mutta tämä musta toppi on sellainen hätävaratoppi. Sen laittaa aina silloin päälleen, kun ei vain yksinkertaisesti tiedä mitä muuta laittaisi. Muutenkin mulla oli tänään sellainen musta-fiilis.

Ensin mietin onko farkut liian kuumat, mutta ne osoittautuivat hyväksi valinnaksi. Vaikka aurinkokin välillä paistoi, niin farkuissa ei tullut ollenkaan liian kuuma.
Nyt kuitenkin taidan vaihtaa vaatteet lenkkivaatteisiin ja lähden kaverin kanssa vielä iltakävelylle :) Hauskaa keskiviikkoiltaa! :)

//Today's outfit.//

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti