torstai 17. heinäkuuta 2014

IsaDora vs. Wet N' Wild

Sain Bangerhead:lta pienen alekupongin, kun tein sieltä ensimmäisen tilaukseni muutama viikko sitten. Päätinkin käyttää tuon alekupongin ja hankin pari nestemäistä kajaalia, koska olen hieman kyllästynyt MaxFactorin kajaaliin. MaxFactorin kajaali on ihan ok, mutta ei tarpeeksi hyvä.Toissapäivänä testasin heti ensimmäisenä IsaDoran kajaalia, koska mulla on paljon IsaDoran meikkejä ja olen ollut merkkiin todella tyytyväinen. Nyt kuitenkin sain kokea pienoisen pettymyksen, koska kajaali ei ollut ihan niin täydellinen kuin olin kuvitellut. Kajaali ei levittynyt kunnolla vaan lähti "karkaamaan" jokaisella uudella vedolla. Kajaalin piti antaa ensin hetki kuivua ennen kuin alkoi korjaamaan huonoksi jääneitä kohtia. Kajaalin suti oli todella lyhyt, mikä hankaloittin rajauksien tekoa. IsaDoran kajaali kuitenkin pysyi hyvin koko päivän, joten tästä plussaa. Otin kuvan, kun odotin, että kajaali kuivuu, jotta kuvassa näkyy kuinka ensimmäisillä vedoilla ei tule tarkkaa jälkeä.

Wet N' Wildin kajaali oli halvempi kuin IsaDoran ja tälle kajaalille ei ollut niin suuret odotukset. Wet N' Wildin kajaalin suti oli pidempi kuin IsaDoran kajaalissa ja näin ollen rajausten teko oli hieman helpompaa. Suurin pettymys tuli kuitenkin kajaalin kestävyydestä. Heti kajaali alkoi levitä ja tarttua silmän yläpuolelle ja ensin luulin, että tämä johtuu siitä, ettei kajaali ole ehtinyt vielä kuivumaan. Leviäminen kuitenkin jatkui koko päivän ja sain koko ajan olla topsilla putsaamassa levinneitä kajaaleita. Tämän takia en varmaankaan tule usein käyttämään tätä kajaalia.

Loppujen lopuksi siis voi todeta, että IsaDoran kajaali vei tällä kertaa voiton, mutta kummatkaan eivät päässeet loistamaan.//I bought two eyeliners from Bangerhead and the day before yesterday and yesterday I tried these eyeliners. The result was that IsaDora's eyeliner was better than Wet N' Wild's eyeliner.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti