torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesäkuu pakettiin

Kesäkuusta on parhaiten jäänyt mieleen sateet ja kylmyys, mutta muuten kuukausi oli ihan mukava. Toivottavasti heinäkuu on vähintään yhtä mukava ja hieman edes aurinkoisempia :).

Kesäkuun tuoksu: Jouduin valitsemaan kaksi tuotetta kesäkuun tuoksuksi - Marc Jacobsin Daisy-kesätuoksun ja Herbinan kaura-suklaa suihkugeelin. Daisy-tuoksua olen huomannut käyttäväni selvästi eniten hajuvesistäni kesäkuun aikana. Ehkä olen hieman yrittänyt tuoda kesää edes tuoksun kautta esille, kun säät ovat olleet niin huonot. Herbinan kaura-suklaa suihkugeeli on todella mielenkiintoinen tapaus. Suihkugeelin tuoksu on todella voimakas ja en tiedä pidänkö siitä vai en. Mutta aina suihkussa ollessani mun alkaa ihan hirveästi tekemään mieli suklaakakkua, kiitos tämän hyvin suklaisen suihkugeelin.


Kesäkuun asu: Kesäkuun asuksi valikoitui kuun lopussa pitämäni asu. Asun valitsin oikeastaan uusien ruusukultaisten korujen ja H&M:n leoprinttisten baltsujen takia. Myös hiuspäivä oli tuolloin hyvä ja se on harvinaista mulla.


Kesäkuun harmitus: Mun piti tähän kesäkuun pakettiin ehdottomasti lisätä kesäkuun harmitus-kohta, koska Diegolla tuli taas kuun lopussa haava takatassuun. Diego kalvaa todella kovaa varpaitaan ja anturoitaan, jolloin iho menee helposti rikki ja tassut tulehtuu. Onneksi huomasin haavan nopeasti ja laitoimme Diegolle jesarilla korjatun kaulurin, ettei Diego pysty kalvamaan enempää tassujaan. Nyt tassu näyttää jo ihan hyvältä ja kaulurin otamme tällä viikolla pois :).


Kesäkuun tavara: Lontoosta ostin uuden lompakon, minkä otin kesäkuun alussa ensimmäistä kertaa käyttöön. Nyt en ole vanhaa Guess:n lompakkoa käyttänyt ollenkaan vaan valkoinen ihanuus on vienyt sydämeni (ja rahani).


Kesäkuun reissu: Kesäkuun aikana emme ehtineet tehdä mitään erikoisempia reissuja, mutta ehdottomasti kuukauden reissu oli äitini kanssa tehty visiitti tyhjillä olevaan mummolaan. Niin haikea, mutta ihana päivän reissu :).


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti