tiistai 22. heinäkuuta 2014

Leffatreffit

Käytiin viime viikon perjantaina Kimmon kanssa pitkästä aikaa Tampereella treffeillä, kun herran ei tarvinnut iltaa viettää raksalla. Torstaina sain illalla päähänpiston tästä Tampereelle lähdöstä ja alettiin tutkimaan Finnkinon sivuja, että mitä leffoja edes pyörii tällä hetkellä. Oltaisiin haluttu käydä katsomassa Snowpiercer, mutta leffa meni niin myöhään, että oltaisiin kotona oltu vasta 12 jälkeen yöllä. Päädyttiin sitten Naapurit-elokuvaan, mikä on siis aika perus komedia. Leffa ei oikein iskenyt, koska huumori oli ensinnäkin huonoa ja muutenkin aika mitäänsanomaton.

Onko muuten kukaan teistä käynyt katsomassa tuota Snowpiercer-leffaa? Haluaisin hieman kuulla mielipiteitä leffasta, että tietää kannattaako sitä edes mennä katsomaan :).


Ennen leffailua käytiin SpeakEasy:ssä syömässä ja eihän kaikki taas mennyt ihan nappiin. Viimeksi, kun kävimme kyseisessä raflassa, niin Kimmon hampurilaisen pihvi oli osittain raaka ja ruoan tulemisessa kesti todella kauan. Nytkin saimme odottaa ruokaa ihan älyttömän kauan vaikka ravintolassa ei ollut paljoakaan asiakkaita. Tilauksenkin otto kesti kauan, koska tarjoilija ennemmin katseli tv:stä jotain ruokaohjelmaa, kuin olisi kierrellyt katsomassa kaipaisiko kukaan asiakas mitään. Vihdoinkin saimme ruoat eteemme ja ruoka oli kyllä hyvää - tilasimme molemmat siis Sticky Fingersejä. Harmi vain, että mun annoksessani näitä kanoja oli liian vähän ja ranskalaisten joukosta löytyi palaneita ristikkoperunoita. Taisi jäädä viimeiseksi kerraksi tuossa ravintolassa.


Kotona on kiva viettää suurin osa ajasta, mutta on nämäkin treffi-illat ihan parhautta aina silloin tällöin :).
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti