tiistai 29. heinäkuuta 2014

Maanantain asu / Monday's outfit


T-Paita / T-shirt - New Yorker
Laukku / Bag - H&M
Hame / Skirt - H&M

Eilen oli taas pakko pukeutua niin kuin ihmiset normaalisti pukeutuvat, koska suuntasin heti aamupäivällä Tampereelle kampaajalle. Laitoin päälleni New Yorkerista ostetun valkoisen t-paidan, mitä olen viimeksi käyttänyt muistaakseni viime vuonna. Paita ei toki ole mikään upea ilmestys, mutta meni hyvin hellepäivänä eikä paidassa tullut liian kuuma. 

Onko muuten kukaan muu huomannut, että New Yorkerin paidat eivät ole mitään parasta laatua? Mä ostin vuosi-pari vuotta sitten New Yorkerista aika paljon paitoja ja olen pessyt niitä vain käsin, ettei ne pienenisi, koska eivät vaikuttaneet kovin kummoisilta paidoilta. No ne paidat kutistuivat silti! En tarkoita, että ne olisi liian pienet, vaan ne ovat lyhentyneet selvästi. Ihme ja kumma tämä valkoinen t-paida ei ole (vielä) kutistunut.

Näissä kuvissa näytte samalla mun uudet ihanat hiukseni :). Nimesin itseni eilen tukkajumalaksi, koska nyt tuntuu, että päässä on oikeasti hiuksia, eikä vain muutama ohut haiven. Nyt pitää alkaa netistä tutkailemaan erilaisia helppoja kampausohjeita pidennyksiä ajatellen, että joskus hiukseni olisivat muutenkin kuin suorana tai kiharalla.


//Here is monday's outift and you probably noticed my new hair. Yesterday I took the hair extensions.//
2 kommenttia on "Maanantain asu / Monday's outfit"
  1. New Yorkerista ei ehkä tosiaan saa sitä parasta laatua, mutta silti miulla on kaksi paitaa sieltä, jotka ovat ihmeen hyvin kestäneet ajan patinaa.. :) Mutta ymmärrän tuon hyvin, itse kun ostin C&A:sta yhden paidan, joka sen ekan pesun jälkeen meni muodottomaksi, niin en sen jälkeen ole sieltä vaatteita ostanut. Pieni kutistuminen on normaalia riippuen kankaasta, mutta toi vaatteen muodottomaksi meneminen on niin aaarrggg... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vain tämä valkoinen paita ja yksi mekko, mitkä ovat pysynyt normaaleissa mitoissaan, mutta muut ovat lyhentyneet. Voi kuitenkin olla, että annan vielä New Yorkerille mahdollisuuden, jos sieltä löydän jotain kivaa :).

      Poista