tiistai 22. heinäkuuta 2014

Maanantain pienet korut


Joskus tulee päiviä, kun ei mukamas löydä suuresta koruvalikoimastaan mitään korua tuomaan eloa asukokonaisuuteen. Eilen olin menossa ystäväni kanssa kahville ja meinasin myöhästyä ihan vain sen takia, kun en löytänyt asuuni sopivia koruja. Näillä helteillä en tykkää käyttää massiivia koruja, joten eilenkin yritin etsiä jotain pientä ja siroa.

Korulaatikon pohjalta löysin tuon kivan pääkallorannekorun, minkä muistaakseni joskus ostin Glitteristä. Yritin vielä kaivella korulaatikoita, jos vastaan olisi tullut joku hopeinen rannekoru tämän kapean rannekorun kaveriksi, mutta ei tullut. Rannekoru sai yksinkertaisuudessaan käydä.

Kaulakoruksi valitsin Lontoosta ostetun kotkakorun, mikä oli niin kevyt, että sen olemassaolon unohti monta kertaa päivän aikana. Vaikka koru onkin hyvin siro, niin se on silti todella kaunis ja kotkan ansiosta tuo hieman erillaisemman ilmeen asuun kuin asuun.

Tämä kaksikko siis asusti minun asuani eilen ja nämä korut varmasti vielä tulevat tämän kesän aikana näkymään päälläni. //These jewelry I wore yesterday. The bracelet is from Glitter and the necklace I bought from London.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti