tiistai 8. heinäkuuta 2014

Päivän asu 07/07/2014Toppi / Top - Vero Moda
Hame / Shirt - Pieces
Laukku / Bag - Mango

Huomenta! Eilen oli Kimmon kummipojan synttärijuhlat ja mulla oli pienoinen ongelma vaatteiden suhteen. Mittari näytti hellelukemia ja en meinannut millään löytää mitään sopivia vaatteita, joissa viihtyisi koko illan. Turvauduin taas kerran Vero Modan mustaan toppiin ja yhdistin siihen Piecesin ihanan minihameen. Piecesin hame on hieman paksumpaa kangasta, mutta ei todellakaan ollut liian kuuma hellepäivänä. Hame sai jokin aika sitten kehuja Piecesin myyjältä ja kerroin, että hame onkin Piecesin hame - Nellyltä tosin hankittu. Myyjä oli ihan ihmeissään ja harmitteli, ettei tuollaista hametta ollut myymälässä myynnissä. 

Viime viikolla löysin Mangon alennuksista kivan ruskean laukun, minkä halusin eilen ottaa mukaan. Aloin miettimään laukkuun sopivia kenkiä ja mieleeni tulikin saman sävyiset korkkarit. Järki kuitenkin voitti ja päädyin H&M:n ruskeisiin ballerinoihin, mitkä ovat tummemmat kuin Mangon laukku. Onneksi otin baltsut jalkaan, koska synttäreillä tuli leikittyä lasten kanssa ulkona ja korkkarit eivät oikein olisi sopineet tähän yhtälöön. Täytyy vielä sanoa, että Mangossa oli mielestäni todella hyvät alennukset. Ostin tuon laukun ja harmaan neuletakin vain 24€:lla - ei paha.

En jaksanut yhdistää asuun minkäänlaisia koruja, koska halusin asun pitää nyt hyvin simppelinä. Korutkin olisivat olleet tiellä lasten kanssa leikkiessä. 

Vaatekriiseilyn myötä taas tajusin, että oikeasti tarvitsen enemmän toppeja tälläisiä helteitä varten. Värikkäitä toppeja löytyy, mutta tarvitsisin myös mustia toppeja, mitä voisi yhdistää värikkäisiin alaosiin. Keskiviikkona olen suuntaamassa Tampereelle, joten pitää mennä Koskikeskukseen tutkimaan, josko löytäisin muutamat mustat topit vaatekaappiin.//Yesterday's outfit. I used the first time a new bag, which I bought from Mango.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti