perjantai 4. heinäkuuta 2014

Talopaketti

Heippa! Meillä ollaan tämä viikko eletty todella jänniä aikoja, koska maanantaina saapui talopaketti ja asentajat tontille. Mehän otettiin Lapplilta talopaketti (Merikotka 166), mikä tulee ulkoa valmis-asennuksena. Asentajilla pitäisi mennä kaksi viikkoa, että talo on kasassa ja nyt ollaan jo viikko käytetty tästä kahdesta viikosta. 

Tässä on maanantain näkymää tontilta.


Ja tässä eilistä tilannetta.Kuvista voi siis nähdä kuinka nopeaa toimintaa tuollaisen talopaketin kokoaminen on. Maanantaina olimme aikalailla koko päivän tontilla ihmettelemässä kuinka seinä kerralla talo alkoi muotoutumaan. Illalla teimme vielä talon ympärille telineet asentajia varten ja jopa minä jouduin fyysiseen työhön. Nyt selkä on ottanut itteensä huonoista työskentelytavoista.

Ilman kommelluksia emme ole säästyneet. Huomasimme, että alakerran seinien ulkoverhoilut on tehty suoraan sanottuna päin helvettiä. Onneksi asia ratkaistiin ja tehtaalla tehty moka ja asentajat uusivat nyt ulkoverhoilun. 

Ollaan nyt käyty joka ilta ihastelemassa meidän tulevaa taloa ja saatoimme yhtenä iltana miettiä Kimmon kanssa kuinka sisustamme kuistin. Me olemme olleet aivan täpinöissämme ja emme jaksaisi odottaa, että pääsisimme jo muuttamaan taloon. Tai oikeastaa mä odotan kuitenkin vielä enemmän sitä, että kohta päästään tekemään taloa sisältä ja suunnittelemaan kaikki tapetit, laatat, maalit yms. 

Nyt, kun talo on pystyssä tontilla, niin näkee kuinka hyvän valinnan teimme tontin suhteen. Tontti on sellaisella mäellä, missä on jo muutama muukin talo, mutta meidän talo on mäen korkeimmalla paikalla. Talo näkyy hyvin monesta paikasta, mutta kuitenkin on sen verran syrjäisellä paikalla, ettei ohikulkijoita kauheasti ole. Tuossa meidän on hyvä rakentaa elämäämme ♥.

//We are living exciting times with my husband, because we are building our house. This is what it looks like at the moment.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti