maanantai 21. heinäkuuta 2014

The blue skirt


Pitsipaita / Lace shirt - Nelly
Toppi / Top - H&M
Kaulakoru / Necklace - Glitter
Laukku / Bag - H&M
Hame / Skirt - Forever 21
Kengät / Shoes - H&M

Huomenta! Me käytiin viime viikolla Kimmon kanssa Tampereella leffassa, joten piti valikoida päälle jotkin kunnolliset vaatteet. Lontoosta ostin Forever 21-liikkeestä muutaman minihameen, joista halusin ottaa vihdoinkin tämän sähäkän sinisen kokeiluun. Hame oli hyvä ja istuikin juuri sopivasti, mutta sitten mulle muodostui ongelma, että minkä ihmeen yläosan mä yhdistän tähän hameeseen. Olisin halunnut hieman raikkaamman kokonaisuuden ja yritin etsiä valkoista yläosaa hameen kaveriksi. Perjantaina oli todella kuuma, joten paidan tuli olla hyvin hengittävä ja kevyt. Tämmöisiä valkoisia paitoja en löytänyt ollenkaan, joten päädyin taas kerran mustaan. 

Keväällä olen viimeksi tainnut käyttää tuota Nellyn pitsipaitaa ja nyt huomasin, että paita on alkanut todella paljon rispaantumaan hihoista ja helmasta. Luulenpa, ettei tämä paita saa enää montaakaan käyttökertaa.

Hieman ahdisti kulkea Tampereella noin lyhyessä hamessa, koska mun kalkkilaivan kapteenin sääret loistivat kaikkien ruskettuneiden kinttujen seassa. Pitäisikö sitä oikeasti jaksaa maata tuolla auringossa niin tuntisi edes hieman sulautuvansa ihmisjoukkoon?


//Here's friday's outfit. On Friday, I wore a blue skirt for the first time. I bought it from Forever 21-store.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti