keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uudet kynsilakat

Eilen tein postauksen Ginan kynsilakasta ja kynsien kasvatuksestani, mutta vielä pysytään hetki kynsiaiheessa. Ostin nimittäin eilen Tokmannilta neljä uutta kynsilakkaa - huomaa, että kynnet ovat taas palanneet, kun on kauhea hinku koko ajan ostaa lisää lakkoja. 

Tokmannilta löytää usein alennuksessa olevia kynsilakkoja ja taas tälläkään kertaa en päässyt tyhjin käsin poistumaan alelaarilta.


Ostin kaksi kynsilakkaa Miss Selene-merkiltä ja tämä kynsilakkamerkki olikin minulle aivan uusi tuttavuus. Kynsilakkaputelot ovat todella pienet ja nämä ovat kyllä aivan ihanteelliset ottaa esimerkiksi matkalle mukaan käsilaukkuun. En tosin vielä ihan usko laadun olevan mitään kovin kummoista koska hintakin oli vain reilun euron. Googlettelin hieman merkkiä ja sainkin käsityksen, että tämä on jotain halppis lakkaa.


Yksi Lumenen kynsilakka oli myös alennuksessa, sävy on 4 Mocha Magic. Kuva valehtelee nyt tosi paljon, koska kuvassa lakan väri näyttää lilalta, mutta oikeasti on vaaleanruskea. Ulkona sävy muuttui ihan kummalliseksi ja en onnistunut ottamaan yhtää kuvaa, jossa sävy olisi ollut oikea. Mun täytyy testata tätä seuraavalla kerralla, kun lakkaan kynsiä, niin otan tänne blogiin paremmat kuvat lakasta.

Mulla on vaikka kuinka monta punaista kynsilakkaa, mutta päätin kokeilla Rimmelin lakkaa sävyssä 327 Heart on Fire. Ainut, mistä en kovin paljoo tässä lakassa pidä on suti. Suti on maxiversio, joten jälki ei ole ikinä ihan niin tarkkaa ja siistiä kuin pienemmillä sudeilla.

//I bought four new nail polish from sales. Lumene's nail polish is not really purple - picture is lying, the right color is light brown (4 Mocha magic).//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti