lauantai 5. heinäkuuta 2014

Valkoisempi hymy - beconfiDent

Sain jokin aika sitten BeconfiDentilta testiin kätevän pakkauksen hampaiden valkaisuun ja nyt olen löytänyt vasta aikaa perehtyä pakkauksen sisältöön. Pakkaus on tehty kotivalkaisua varten, joten enää ei tarvitse mennä hammaslääkärille asti valkaisemaan hampaitaan. Valkoisemmat hampaat saat helposti, kun vain klikkailet kotivalkaisupaketin ostoskoriin netissä.

Pakkauksessani oli 3 hammasmuottia, valkaisugeelin, sävyoppaan ja Touch-up Cleaning-valkaisugeelikynän. Ensin pakkauksen sisältämät tuotteet saivat minut hämilleen ja ison kysymysmerkin, että mistä pitää lähteä liikkeelle. Pakkaus kuitenkin sisältää todella selkeät ohjeet hampaiden valkaisulle ja nyt ohjeiden lukemisen jälkeen tiedän kuinka geelejä ja muita käytetään.


Valkaisugeeliä tulee käyttää kerran päivässä 10 päivän ajan ja sitten pitäisi nähdä jo tuloksia hampaiden värissä. Itse aloitan tämän 10 päivää huomenna ja tämän jälkeen teen tänne postauksen kuvien kera kuinka valkaisugeeli on tehonnut.


BeconfiDentin pakkauksessa tuli myös tosiaan valkaisugeelikynän, minkä voi esimerkiksi ottaa laukkuun mukaan ja päivän aikana levittää sitä hampaisiin, jos haluaa nopeasti vaaleammat hymyn. Geeli levitetään kynällä hampaisiin ja vaikutus alkaa heti. Geeli vaikuttaa päivän ajan ja häviää vähitellen. En tiennyt ennen pakkauksen saamista, että tälläisiäkin on olemassa ja todella kätevä mielestäni. Esimerkiksi juhliin lähdettäessä on helppo vain levittää geeli hampaisiin ja antaa vaikuttaa kolmen minuutin ajan ja juhlissa saat hymyillä hampaat edes hieman valkoisempina :).

Otin eilen hampaistani tämän hetkiset kuvat ja voi jeesus, minkä näköiset mun hampaat on. Pieniä keltaisia täpliä on sielä täällä - varmaankin kahvin ja tupakin takia. Toivottavasti kymmenen päivän valkaisu tehoaa ja saan nämä ikävät täplät piilotettua :).

Kymmenen päivän valkaisukuurin jälkeen palataan taas asiaan ja katsotaan, kuinka valkaisu on auttanut! :)

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/sieltä tehdyistä ostoista.
2 kommenttia on "Valkoisempi hymy - beconfiDent"
  1. Paljos tuollainen pakkaus makso? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä nyt äkkiä vilasin tuolta nettisivulta, niin tuommonen pakkaus taitaa nyt olla tarjouksessa hintaan 49,90€ - normi hinta on kai 79,80€.

      Poista