tiistai 15. heinäkuuta 2014

Watermelon Cooler

Huomenta! Esittelin teille viikko sitten Bangerhead:n tilaukseni, jossa oli esimerkiksi NYX:n Chunky Dunk huulipuna ja sävynä Watermelon Cooler. Eilen päätinkin testailla tätä uutukaista, kun se oli jo monta päivää lojunut laukun pohjalla ilman testausta. Testailun jälkeen voin todeta, että tästä tulee kyllä mun ehdoton suosikki arkimeikkiin.


Sävyjä oli todella monta valittavissa, mutta itse päädyin tähän sävyyn, koska halusin suht vaalean pinkin arkimeikkiä varten. Olen todella ujo käyttämään mitään räiskyviä huulipunia, koska en ole niitä tottunut käyttämään ja ajattelin, että tällaisella haaleammalla sävyllä voisi alkaa totutella huulipunien käyttöä arjessakin.

NYX:n huulipuna tuo juuri sopivan haalean pinkin sävyn huuliin, mikä ei liikaa korostu. Ensin katselin peilistä, että tuliko huuliin yhtään punaa, kun ei meinannut ensin eroa huomata ollenkaan. Mutta sitten illalla huomasi, kun meikit otti pois, että kyllä se vain toi huuliin ihan erilailla eloa vaikka vaalea sävy onkin. 

Mä tykkään todella paljon tämmöisistä kynämäisistä huulipunista, koska ne ovat tukevia kädessä ja huulipunaa on helppo levittää. Huulipuna on myös juuri sopivan kokoinen ja kulkee helposti laukussa mukana. 

Taas huomasi kuinka pienistäkin asioista voi tulla iloiseksi - tällä kertaa ilon tunteen sai aikaiseksi juuri minulle sopiva huulipuna :).//I tested my new lipstick: NYX's Chunky Dunk hydrating lippie, Watermelon Cooler. The lipstick's shade is just right and I will use this very often in my everyday makeup.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti