perjantai 1. elokuuta 2014

Eilisen yksinkertainen meikki

Eilen mulla oli sellainen fiilis, että en jaksa kovinkaan paljon panostaa päivän meikkiin, joten päätin jättää silmämeikin vähemmälle. Olen tottunut vahvoihin rajauksiin ja taas oma naama näytti peilistä niin kummalliselta, kun silmiä korosti vain ripsiväri. 


Huuliin sipaisin NYX:n Chunky Dunk-huulipunaa, mikä on todella neutraalin värinen. Tämmöiseen meikkiin olisin voinut laittaa kirkkaammankin huulipunan, mutta päätin pysyä hillityllä linjalla, koska päivän aikana ei ollut mitään ihmeempää tiedossa, kuin auton haku huollosta.

Joskus on mukava antaa pieni hengähdystauko silmille ja käyttää vähemmän meikkiä, mutta kyllä ne silmienrajaukset ovat vain niin mun juttu. Tuntuu, että rajauksien kanssa silmät ovat paljon eloisammat, kuin ilman rajauksia.Tänään suuntaan Ideaparkkiin ostoksille ja ostoslistalla on uusi puuteri, koska L'Oréalin puuteri on aivan loppumaisillaan. En kovinkaan paljon tykännyt tästä kyseisestä puuterista, joten ajattelin metsästää itselleni jonkun toisen puuterin kokeiluun.

Äsken vilkaisin kalenteria ja mitä?!? Nyt on elokuun ensimmäinen päivä! Miten ihmeessä heinäkuu meni näin nopeasti ohi. Toisaalta olen ajankulkuun ihan tyytyväinen, koska kohta koittaa syksy, kirpsakat aamut, ruska ja neulee! :) Oletteko te innoissanne syksyn tulosta vai ette?

//My yesterday's makeup.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti