keskiviikko 6. elokuuta 2014

H&M-tilaus

Huomenta :). Tämä postaus piti tehdä jo eilen, mutta kävimme eilen pienellä reissulla, jossa vierähti koko päivä, joten postauskin jäi raapustamatta. Reissusta lisää huomenna :).

Pitkästä aikaa kurkkasin H&M:n alet netistä ja löysin muutaman ihan kivan jutun, mitkä piti klikkailla ostoskoriin. Viime viikon perjantaina hain paketin postista ja heitin heti päälleni valkoisen t-paidan, minkä näittekin jo Shanghai / Kyoto / New York-postauksessa. Mulla on ollut pitkään epäonnea nettitilausten kanssa, koska pitkään aikaan mikään vaate ei ole luonnossa näyttänyt niin kivalta kuin nettisivujen kuvissa. Pitkään mietinkin raaskinko tilata tätä t-paitaa, koska kuitenkin se on huono. Paita olikin kiva, vaikka pienempi olisi voinut olla, ja varmasti sitä tulen käyttämään usein :).Alesta löysin myös tumman violetin trikoohameen ja kultaisen pitkän kaulakorun. Hame on todella paksua kangasta, joten näille helteille sitä ei voi edes kuvitella laittavansa päälleen. Väri on kuitenkin mielestäni ihana ja hame sopii hyvin syksylle.

Kaulakoruun rakastuin heti, koska minulla ei näin pitkää kultaista kaulakorua edes ole. Kaulakoru pääsikin eilen heti piristämään asuani :).

Alesta tilasin myös vaaleat ballerinat, mitkä olivat pettymys ja lähtivät heti palautukseen. Olen huomannut, että H&M:llä koot heittävät ihan hirveästi. Yleensä kengät ovat aina liian suuret (tilaan aina samaa kokoa), mutta tällä kertaa kengät olivat aivan liian pienet. 

Sellaiset ale-löydöt tällä kertaa, jos nyt ei vähään aikaa eksyisi tekemään vaatetilauksia - ainakaan viikkoon :D.

//I found a few nice things from H&M: a dark purple skirt and a long golden necklace.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti