tiistai 5. elokuuta 2014

Heinäkuu pakettiin

Sehän oli ihan juuri, kun istuin koneen äärellä ja kirjoittelin kesäkuu pakettiin-postausta? Nyt heinäkuu on jo koluttu läpi ja on aika nauttia elokuusta. Heinäkuussa ainakin saatiin nauttia auringosta ja lämmöstä, mutta liian tuskaiset helteet olivat mulle liikaa. Heinäkuun helteiden ansiosta odottelenkin jo innolla syksyä.

Heinäkuun onnellisin hetki:
Ehdottomasti onnellisimmaksi tuntin itseni, kun talopaketti saapui kuun alussa tontille. Nyt voi jo kävellä talon sisällä ja todeta, että oikeasti me muutamme ihan pian tuohon taloon. 


Heinäkuun paras kosmetiikkaostos:
Olen jo pariin otteeseen hehkuttanut NYX:n Chunky Dunk-huulipunaa ja hehkutus tulee jatkumaan. Hehkutuksen ansiosta huulipuna nousikin parhaimmaksi kosmetiikkaostokseksi kuukauden aikana.


Heinäkuun asuste:
Olkaani on melkeinpä liimautunut Mangon alennuksista ostamani kaunis laukku, mihin pienestä koosta huolimatta aika paljon saa mahdutettua tavaraa. Järkkäri ei tosin pikkuiseen laukkuun uppoa, mutta eihän kaikki voi olla täydellistä.


Heinäkuun reissu:
Heinäkuussa ei oikein reissattu, mutta päivän retki tehtiin äitini, siskoni ja äitin tädin kanssa Suomenlinnaan.


Heinäkuun kynsilakka:
Heinäkuun LivBoxissa tuli aivan ihana Dermosilin kultainen kynsilakka, mikä sulatti heti sydämeni. Ihanan kesäinen ja kimalteleva lakka.


Heinäkuulta en valkannut mitään asua lemppariksi, koska vihasin pukeutumista heinäkuussa helteiden takia. Vielä täällä hikoillaan superhelteissä, mutta toivottavasti kohta alkaisi viilenemään, että voisi pukeutua normaalisti.

//July's favourites.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti