torstai 21. elokuuta 2014

NYX:n kynsilakat

Mulla oli suuret suunnitelmat viime viikolla, että millä tavalla lakkaan kynteni seuraavaksi. Valkoinen pohja ja kynnen kärkiin tulisi kultaista kimallelakkaa. Noh huomasin, etten omista puhtaan valkoista kynsilakkaa, vaan kaikki valkoiset kynsilakkani ovat hohtavia. Lakkasin kuitenkin kynteni suunnitelmieni mukaan ja lopputulos ei miellyttänyt silmää ollenkaan. 

Eilen päätinkin puhdistaa kynteni kammotus lakkauksista ja päätin laittaa jotain punaisen sävyistä kynsilakkaa. Kynsilakkakorista poimin NYX:n Girls kynsilakan, mikä on hieman korallimaisen punainen lakka. En muistanutkaan kuinka hyviä nämä NYX:n kynsilakat olivat ja hymyssä suin sudin kynsiin upean lakan. NYX:n Girls-kynsilakoissa on todella hyvä suti ja lakka levittyy tasaisesti. Lakka on tosin todella kevyttä, joten kannattaa laittaa lakkaa kaksi kerrosta, jos haluaa peittävämmän lopputuloksen.


Lakka on tarkemmalta sävynimitykseltään Tangerine ja lakka näyttää eri valossa aina hieman erilaiselta. Lakan väri vaihtelee korallista punaiseen ja jossain valossa sitä voi luulla oranssiksi.

Tänään vielä tutkin kynsilakkakoriani tarkemmin ja muistelin, että mulla on jokin toinenkin sävy näistä NYX:n Girls-kynsilakoista. Korista löytyi hopea kynsilakka ja heti muistin, että en ollenkaan tykännyt tästä sävystä. En muutenkaan ole hopeiden tai harmaiden kynsilakkojen fani.

Oletteko te tykänneet näistä NYX:n Girls-kynsilakoista?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti