lauantai 2. elokuuta 2014

Ostossaalis

Eilen suunnattiin Hennan ja hänen kahden siskontyttönsä kanssa Ideaparkkiin shoppailemaan. Shoppaillessa kului 2½ tuntia ja aika meinasin ihan tyystin loppua kesken, niin paljon oli katseltavaa ja kierrettävää. Ostoksiakin tein enemmän kuin piti, mutta onneksi kaikki oleellinen tuli ostettua :). Hennan kanssa ollaan kirottu näitä helteitä ja päätettiin etsiä Ideaparkista pöytätuulettimet. Minimanista onneksi tuulettimet löytyi ja nyt saa koneen äärellä istua hyvillä mielin, kun vieressä tuuletin puhaltelee.


Tuulettimen lisäksi tuli ostettua paljon kaikkea "ei niin tärkeää". H&M:ltä ostin vihdoinkin sormuksia kaksi pakettia. Olen monilla ihastellut midi-sormuksia, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa sellaisia itselleni.

H&M:stä lähti mukaan myös kukkarannekoru, mikä sopii hyvin esimerkiksi Glitterin kultaisen rannekellon kaveriksi.Tämä midi-sormusten osto taisi hieman karata käsistä, koska heti Gina Tricotistakin löysin kauniin sormuspaketin, mikä oli pakko kiikuttaa kassalle. Nyt ei ainakaan voi sanoa, etteikö mulla olisi midi-sormuksia.

Ginasta lähdin alkujaan etsimään tiettyjä mustavalkoisia shortseja, mutta niitä ei ollut enää koko liikkeessä. Ale-rekistä onneksi löysin 10€:lla leokuvioiset shortsit. Tämmöiset löysät kangasshortsit ovat kyllä helteiden pelastajat!


Glitteristä ostin kauniin kultaisen hiuspannan, mikä sopii esimerkiksi mainiosti illanviettoihin koristamaan hiuksia. Olen myös kauan pohtinut pitäisikö ostaa tuollainen "kukkaköynnös", mutta nyt tuli kova hinku päästä testailemaan kyseistä tuotetta pidennysten takia. 

Pari kynsilakkaa tuli vielä ostettua, että sain tarpeeksi leimoja leimakorttiin. En olekaan aikaisemmin kokeillut Glitterin lakkoja, joten jää nähtäväksi ovatko lakat edes hyviä.

//Yesterday I went shopping with my friends, and from the pictures you can see what I bought.//
2 kommenttia on "Ostossaalis"
  1. No nyt on hyvä satsi sormuksia. Tars itsekin löytää jostain kunnon saalis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän lähti lapasesta :D Onneksi en Glitterin sormusvalikoimia edes katsonut - rahapussi olisi voinut olla vielä köykäisempi :D

      Poista