tiistai 26. elokuuta 2014

Päivän asu 25/08/2014


Paita / Shirt - Vero Moda
Laukku / Bag - Carpisa
Rannekoru / Bracelet - Glitter
Farkut / Jeans - Vero Moda
Kengät / Shoes - H&M

Huomenta! Eilen saatiin napsastua asukuvat, kun palasimme sairaalalta. Kuvia ottaessa satoi vähäsen ja mä tärisin kylmästä. En tajunnut takkia ottaa, koska en ole vielä ihan täysin sisäistänyt sitä asiaa, että nyt on sää oikeasti jo aika syksyinen. Kaipasinkin aamulla monta kertaa takkia, huivia, sukkia ja tennareita.

Aamulla herätyskello soi jo kuuden aikaan, joten en jaksanut alkaa pohtimaan asua sen tarkemmin. Nappasin ensimmäisen paksumman paidan, mikä tuli vastaan. Tykkään tosi paljon tosta Vero Modan paidasta, mutta on siinä yksi huono puoli - istuvuus. Paita on todella pitkän mallinen ja se nousee nopeasti farkkujen päälle niin, että näyttää kuin olisin raskaana. Näitä kuvia selaillessani kauhistelin, miksi Kimmo ei voinut sanoa, että paitaa pitää laskea, kun se näyttää noin tyhmältä. Mutta sitten mietin, että se voi olla aika hankala toisen mennä tokaisemaan kesken kuvausten: "Laskepas paitaas, kun näytät siltä, että oot raskaana tai muuten vain lihava." - joten annetaan tämä hänelle tämän kerran anteeksi :).

Tein muuten äsken todella ison virheen ennen kuin aloin tätä postausta kirjoittamaan. Menin nimittäin selaamaan viime vuoden asukuvia... Okei - kuvat ei ollut ollenkaan sitä tasoa, mitä nyt (tosin vieläkin on petrattavaa paljon kuvaajalla ja kuvattavalla), mutta minä olin aivan eri näköinen! Olin nääs paljon paremmas kunnossa selvästi. Argh, tämmöinen huomio alkoi ottamaan pannuun ja pakko päästä kyllä vähintään samoihin mittoihin, mitä viime kesänä. Mulla on hieman tämä kuntoremppa lipsunut ja lenkit ovat jääneet väliin sateiden takia. Huomenna kyllä suuntaan lenkille vaikka sataisi keihäitä. 


//Yesterday's outfit.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti