maanantai 11. elokuuta 2014

Söpöt Baby LipsitVihdoinkin sain hankittua itselleni jo jonkin aikaa hehkutettuja Maybellinen Baby Lips-huulirasvoja. Ensin hieman pohdin onko huulirasvat liian räväkän värisiä, mutta mitä vielä! Kun huuliin levittää Baby Lips-huulirasvan, niin kovinkaan suurta sävyeroa ei edes huomaa. Baby Lips-huulirasvoja on mainostettu kosteuttavina huulirasvoina ja voinkin todeta, että huulista tulee ihanan pehmeät ja kosteat, kun on levittänyt Baby Lipsin huulirasvaa huulille. 

Olen tosi huono käyttämään huulirasvoja, koska niiden käyttö meinaa unohtua aina parin päivän jälkeen. Nämä söpöläiset kuitenkin piristävät hieman huulien ilmettä ja siksi niitä tuleekin varmasti käytettyä säännöllisemmin, kuin tavallisia huulirasvoja. 

Ostin tällä kertaa vain kaksi sävy, Pink Punchin ja Peach Kissin, koska halusin ensin kokeilla pidänkö näistä ollenkaan. Nyt jo himoitsen Cherry Me-sävyä jonon jatkeeksi. Olen pari kertaa nyt ehtinyt huulirasvoja testailla (tosin ilman muuta meikkiä, joten testikuvat tulevat joskus myöhemmin blogin puolelle) ja näistä kahdesta sävystä suosikkini on Peach Kiss, mikä on hyvin luonnollisen sävyinen.

Oletteko te päässeet testailemaan Baby Lips-huulirasvoja ja oletteko tykänneet? :)

//Finally I bought Maybelline's Baby Lips-Lip balms (Pink Punch and Peach Kiss) and I can only say that I love these!//
6 kommenttia on "Söpöt Baby Lipsit"
 1. Mun lemppari on pink punch! Ihanan pinkki! <3 Noissa on mun mielestä yks huono puoli, nimittäin se,et mä ainakin haluan ne kaikki.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn kyllä tuohon samaan - näitä huulirasvoja pitäisi saada koko kokoelma! :D

   Poista
 2. Kirsikka on oma suosikkini värinsä puolesta, vaikka ei se huumaavin tuoksuisin olekaan. Värittömistä vihreä minttu on noussut kesällä suosikikseni, se oikeasti tekee lupaavansa ja pitää minunkin kuivuuteen taipuvat huuleni kosteina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä hankkia noi myös :) Googletin tuon Cherry Me-Baby Lipsin ja se on kyllä aivan ihanan sävyinen :)

   Poista
 3. Mullakin on tuo lilan värinen (siis puteli) :> mä ainakin aion kerätä koko sarjan..on ne meinaa sen verta söpöjä tuubeja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Peach Kiss on kyllä tosi hyvän sävyinen :) Just eilen käytin sitä ja toi kyllä kivasti eloa huuliin :)

   Poista