sunnuntai 17. elokuuta 2014

Wish outfit

Golden outfit

Eilen järjestimme pienet pippalot täällä mökillä ja siivoilun jälkeen päätin hieman pohtia illan asua Polyvoren avulla. 

Mökillä ollessa käytännöllisyys on avainasia pukeutumisessa. Jalkaan ei kannata ehkä laittaa korkokenkiä, eikä myöskään nakinkuorimekko ole ehkä se fiksuin mökkivaate. Tiesin, että haluan laittaa illalla leoshortsit niiden mukavuuden takia, joten kokosinkin tämän asukokonaisuuden niiden ympärille.

Mustan ja leoprintin kanssa sopii hyvin yhteen kulta, joten meikkiin ja asusteisiin halusin ottaa tämän värin. Luomiin laitoin Oriflamen kultaista luomiväriä ja ranteeseen pujotin kultaiset rannekorut. Kaulakorun jätin tällä kertaa kokonaan pois asusta. Kynnet meinasin myös lakata kultaisella kynsilakalla, mutta aika loppui kesken.

Baltsut tai tennarit ovat mökillä ollessa parhaimmat kengät, koska niillä pystyy vaivatta kulkea pehmeällä nurmikolla. Itse yhdistäisin shortsien kaveriksi baltsut, koska tennarit ovat enemmän arkisemmat. Psst.. Rakastuin noihin kollaasin kenkiin.

Mökkipippaloissa se on oikeastaan aivan sama, mitä pukee päälleen, koska mökillä saa olla rennosti. Huomasinkin illalla, että baltsut oli jääneet eteiseen ja olin koko illan hyppinyt ulkona pinkit Crocsit jalassa ja illan viilentyessä heitin vielä päälleni Kimmon hupparin. Eihän se ole niin justiinsa - eihän?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti