sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Blueberry Eyeliner


Mulla kävi Max Factorin kajaalin kanssa hieman ikävä juttu... Meikatessani tiputin kajaalin ja hyvin suuri osa kajaalista ehti valua putelosta lavuaariin. Tämän takia kajaali loppui ennen aikojaan ja mun piti miettiä uusi kajaali tilalle. 

Käydessämme S-marketissa huomasin Lumenen meikkihyllyn ja päätin, että nyt otan jonkun Lumenen kajaalin testiin, koska Max Factorin kajaalista ei tullut enää mitään. 


Olen käyttänyt jo vuosia nestemäisiä rajauskyniä, joten tälläkin kertaa halusin ostaa nestemäisen kajaalin. Lumenen meikkihyllystä löytyi vain yksi nestemäinen kajaali - Lumenen Blueberry rajauskynä.

Kajaalin suti on lyhyempi kuin Max Factorissa ja vei hieman aikaa opetella saamaan siistiä jälkeä näin lyhyellä sudilla. Vaikka suti onkin lyhyt, niin se on napakka, mikä hieman helpottaa rajausten tekoa. Muuten olen tähän Lumenen rajauskynään tyytyväinen. Se kestää hyvin pitkänkin päivän ja levittyy hyvin luomelle. Rajauskynässä on vielä mustikan siemenöljyä, mikä ravitsee silmänympärysihoa.

Tästä kyseisestä kajaalista on musta ja ruskea värivaihtoehtoina ja nyt olenkin pohtinut, jos ostaisin ruskeankin version.


//I bought Lumene's Blueberry Liquid Eyeliner. I have now tested the eyeliner a couple of weeks and I really like this product. It remains in the eyelid well throughout the day. The only bad side is the short brush.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti