maanantai 29. syyskuuta 2014

My lazy Sunday

Klo 9 Herätyskello soi ja tajusin nukkuneeni reilun 11 tuntia. Olo on kuitenkin sellainen, että voisin nukkua vielä muutaman tunnin lisää. Päätän kuitenkin nousta ja raahaudun vessaan.
Klo 9:05 Laitan kissoille uuden ruoan ja alan pohtimaan omaa aamupalaani. Laitan leivät paahtimeet ja huomaan voin loppuneen. Leivät lentää roskiin ja päätän syödä muroja. Aamupalaa syödessäni katson kesken jääneen Originals jakson.


Klo 9:20 alan meikkaamaan ja laitan hiukseni. Käytän pitkästä aikaa Maybellinen Master Precise kajaalia. Ensin oli kova suunnitelma laittaa hiukset hyvin, mutta laiskuus vie voiton ja harjaan vain hiukseni.
Klo 10 Saavun vanhempieni luo päätän lähteä vanhempieni koiran kanssa kävelylle. Kävelyn aikana muistan kuinka ihanaa oli, kun oli itselläkin koira. Huomaan koiran nauttivan lenkistä ja tulen itsekin todella hyvälle tuulelle.
Klo 10:50 Pääsemme lenkiltä takaisin vanhempieni luokse ja vien koiran takaisin tarhaan. Fiilis on todella hyvä.


Klo 11 Raksamiehet tulevat ja alamme syömään äitini tekemää kalakeittoa. 
Klo 12:07 Käväisen nopsaan mökillä ja lähden kauppaan ostamaan päivän ruokatarpeet. Autossa kuuntelen musiikkia kovalla ja toivon, että matka olisi kauppaan hieman pidempi, jotta voisin kuunnella levyä vielä hetken.
Klo 13:05 Pääsen takaisin kotiin. Puran kauppakassit ja pohdin mitä tekisin seuraavaksi.
Klo 13:15 Äitini tulee käymään ja tuo minun pakastemarjat, jotta saan ne omaan pakkaseen.


Klo 13:23 Alan tutkimaan Pinterestiä tulevan talomme sisustus mielessä ja tästä saankin postausidean. Alan heti kirjoittamaan uutta postausta.
Klo 14:00 Postaus on valmis. Suuntaan sohvalle katsomaan Originalsia.
Klo 14:46 Soitin pikaisen puhelun ystävälleni ja tylsyyden tunne alkaa tulemaan. 
Klo 15:00 Päätän katsoa vielä vähän aikaa Originalsia ennen ruoanlaittoa. 


Klo 15:19 Alan tekemään päivän ruokaa: mureketta ja perunamuusia. Kimmo saapuu kotiin.
Klo 16:00 Kun odottelemme, että ruoka olisi valmista, päätämme katsoa huonekaluja on24-sivulta. Taas mieleen tulee toive siitä, että talo olisi jo valmis.
Klo 16:26 Ruoka on valmis. Kimmo menee ruokalautasensa kanssa yläkertaan katsomaan tv:tä ja minä jään alas syömään samalla, kun jatkan Originalsin katsomista.


Klo 18:24 Lähdettiin Kimmon kanssa käymään hänen porukoillaan, mutta he eivät olleet kotona. Päätimme suunnata kauppaan ostamaan jotain herkkua illaksi.
Klo 19:25 Päästiin takaisin kotiin. Aloin selailemaan läpi uutta seiskaa, jonka jälkeen täytin ristikoita ja katselin toisella silmällä Originalsia.
Klo 21:03 Tein vielä päivän blogikatsauksen.

Loppuillan aikana unohdin kirjoittaa tekemiseni ylös, mutta ilta kului koneelle istuskellen ja kymmenen jälkeen suuntasin nukkumaan. Sellainen oli minun laiska sunnuntaini.


2 kommenttia on "My lazy Sunday"