tiistai 23. syyskuuta 2014

Riga / Cairo

Onko teillä koskaan käynyt kaupassa niin, että olette huomanneet jonkin tuotteen, kun olette sen ohittaneet ja lähdette pakittamaan takaisin tuttuun elokuvatyyliin? Mulla kävi näin pari viikkoa sitten kosmetiikkahyllyn luona ja jälkeenpäin naureskelin itselleni, että mahdoin olla huvittava näky.


Silmiini osui kosmetiikkahyllyltä Mavalan 20 Cairo sävyinen kynsilakka, mikä aikalailla huusi hyllyssä nimeäni. Sävy oli hieman oranssiin ja pronssiin menevä ja mielestäni juuri sopiva syksyä varten. Cairon vieressä söpöili haalean vaaleanpunainen 56 Riga kynsilakka, mikä mun oli myös laitettava ostoskoriin. Eihän noin syötävän söpöä kynsilakkaa voi jättää hyllylle?

Mulla on jo entuudestaa näitä Mavalan lakkoja, joten näiden lakkojen ostaminen oli helppoa, koska tiesin Mavalan kynsilakkojen olevan hyviä. Nyt olen vasta ehtinyt testailemaan Cairo-sävyä ja mielestäni se oli ihan kiva. Pätkäsin vain kynteni pari viikkoa sitten, joten nyt tuntuu, ettei mikään kynsilakka näytä hyvältä lyhyissä kynsissä.

Mitäs te olette pitäneet näistä Mavalan kynsilakoista? :)

//A couple of weeks ago I bought two new nail polish from Mavala. The first nail polish is 20 Cairo and the second one is 56 Riga.//
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti