perjantai 12. syyskuuta 2014

Syyskuun LivBox


Kuukauden alut ovat alkaneet olla mun suosikkeja, koska aina tietää kuun vaihtuessa, että kohta uusi LivBoxi tulee. Hainkin taas postista innolla syyskuun LivBoxin ja olin ihan tyytyväinen sisältöön. Tällä kertaa boxista ei heti noussut suosikkiani, koska muutama tuote tarvitsee pitempi aikaisemman testailun.


Hajuvesifanina olin innoissani, kun ensimmäisenä näin boxin avatessani Katy Perryn Royal Revolution hajuveden. Hajuvesi oli mielestäni todella hyvä ja tuoksu tuo todella paljon mieleen jonkun toisen hajuveden, minkä nimeä en millään saa päähäni. Tuoksu oli mielestäni niin hyvä, että voisin jopa harkita tämän Katy Perryn hajuveden ostamista. Alkutuoksussa on pinkkiä freesia ja granaattiomenaa, sydäntuoksussa santelipuuta, appelsiininkukkaa ja jasmiinin terälehtiä ja jälkituoksussa on oratuomia, myskiä ja vaniljaorkideaa.

LivBoxissa tuli Lumenen Clear it up!-syväpuhdistava geeli, mikä tarvitsee testata pidempään, jotta osaan kertoa tuotteesta mielipiteeni. Odotan kuitenkin innolla tämän tuotteen testailua, koska pidän todella paljon Lumenen tuotteista.


Nivean mustikan tuoksuista huulivoidetta olen nyt testannut muutaman kerran ja tykkään tästä huulivoiteesta todella paljon. Huulivoide on aivan ihanan tuoksuinen ja voide kosteuttaa mielestäni todella hyvin huulia. Ainut miinus on tämä purkki. Purkin aukaisu on hankalaa ja välillä on tullut fiilis hakea Maybellinen Baby Lips-huulivoide, mitä on hieman helpompi ja nopeampia käyttää.

Tämän kuun LivBoxissa oli kaksi L'Oréalin tuotetta ja tätä kosteuttavaa päivävoidetta joudun myös testailemaan ennen kuin osaan sanoa tykkäänkö tuotteesta vai en. 


LivBoxissa tuli L'Occitanen käsivoide, minkä luvataan olevan kosteuttava ja ravitseva. L'Occitane ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta tykästyin tähän käsivoiteeseen. Voide imeytyy nopeasti ja jättää käsien ihon ihanan pehmeäksi. Tämä käsivoide oli niin hyvä, että voisin jopa ostaa tämän voiteen suuremmassa koossa.

Toinen L'Oréalin tuote oli hiuslakka, jonka luvataan tuovan tuuheutta ja rakennetta hiuksiin. No tuuheudesta en nyt menisi puhumaan, mutta lakka on kuitenkin todella kevyt, minkä takia lakka on helppo harjata pois. Tuoksua väitettiin raikkaaksi, mutta itse en pitänyt tuoksusta - lakalta tämäkin haisee.

Mitäs te tykkäsitte tämän LivBoxista - oliko hittejä vai huteja?
2 kommenttia on "Syyskuun LivBox"
  1. Minä olen tuota L'Orealin sarjan seerumima käyttänyt nyt jo kolmatta pulloa. En tiedä voiteesta, mutta seerumi on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä L'Oréalin päivävoidekin olisi sitten hyvä :)

      Poista