keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tiistai / Tuesday

Maanantaina mun piti kuvailla päivääni, mutta muistin tämän asian alkuillasta, joten ajatus sai siirtyä tiistaille. Tiistai oli taas vaihteeksi kovin tavallinen päivä ja mitään ihmeempää ei päivääni tullut. 


Aamulla heräsin klo 8:00 inhottavaan ääneen ja tajusin sen olevan herätyskello. Siirsin herätystä tunnilla ja vaivuin heti uneen. Klo 9:00 herään uudestaan samaiseen ääneen ja päätän siirtää herätystä vielä puolella tunnilla. Muutamaksi minuutiksi ehdin nukahtaa, kunnes siskoni soitti. Päätin nousta puhelun jälkeen ja muistelin yöllä näkemääni painajaista, johon heräsin keskellä yötä. 


Aamu tuntui lähtevän huonosti käyntiin, koska mua ärsytti pitkään nukkuminen. Päätin alkaa kirjoittamaan postausta, minkä jälkeen lähtisin postiin ja kauppaan. Postausta kirjoittaessa heräilin kunnolla ja fiilis alkoi parantua.


Lähdin kauppaan ja äitini soitti, että Henna oli jättänyt heidän postilaatikkoon mulle osoitetun kirjeen. Menin heti hakemaan kirjekuoren ja sieltä paljastui Hennan tekemä avaimenperä, jossa oli lempinimeni ja kissa. Avaimenperä oli aivan ihana ja pääsi heti roikkumaan autonavaimiin. 


Kotiin päästyäni ruokin kissat ja päätin itsekin syödä aamupalan. Samalla katsoin yhden jakson The Fall-sarjaa. Mä jäin ihan koukkuun Pretty Little Liars-sarjaan ja maanantaina katsoin 3.kauden viimeisen jakson. Nyt pitääkin odottaa x-aikaa, että näkee 4.tuotantokauden.


Hennan kanssa olimme sopineet, että näemme päivällä, joten laitoin nopeasti naamani kuntoon. Tein vain nopean perusmeikin ja meikkiin sisältyi yksi uutukainen, mistä lisää myöhemmin. Hiukset olivat aivan littanat ja mikään ei tuntunut auttavan. Totesinkin, että nähtävästi oli tulossa huono hiuspäivä.


Päivällä käväisin Hennan kanssa ulkona ja käytiin juomassa vielä kahvit, kun tuntui, että kumpikin tarvitsisi hieman kofeiinia. Muutamat kuvatkin napsittiin hyvin huonolla lopputuloksella. Olisi pitänyt ottaa Hennasta mallia ja upottaa pää pipon syövereihin, koska huono hiuspäivä ei ole hyvä asia kameran edessä.


Kotiin päästessä mulla tuli kauhee hinku kirjoitella taas blogia, joten päätin tehdä yhden postauksen valmiiksi ja ajastaa sen keskiviikolle. Tajusin blogikalenteriani vilkaistessani, että kalenteri on loppumassa, joten tein uuden kalenterin persoonallinenkalenteri.fi-sivuilla. 

Loppuiltana kamera ei kulkenutkaan enää mukana, mutta iltaan sisältyi ruoan tekoa ja käväisimme Kimmon vanhempien luona kahvilla. Tiistai oli hyvin tavallinen, mutta kuitenkin kiva. Päivän piristys oli ehdottomasti Hennalta saatu avaimenperä :).
2 kommenttia on "Tiistai / Tuesday"