keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Venetsialaiset

Heippa! Me vietettiin lauantaina ensimmäistä kertaa Venetsialaisia, koska anoppini oli saanut idean, että juhlitaan samalla mökkikauden päättäjäisiä. Minun ja Kimmon tehtäväksi tuli etsiä raketit samalla reissulla, kun olimme Kangasalla kiertämässä kirpputoreja. Tästä etsinnästä muodostuikin oikea ongelma, kun ei löydetty yhtään rakettia Kangasalta eikä Pirkkalasta. Tampereen Lielahdesta löysimme loppujen lopuksi rakettipisteen ja näin oli illan Venetsialaiset pelastettu. Tämän reissun jälkeen kuulimme anopilta, että raketteja olisi ollut n. 20 minuutin matkan päässä meidän mökiltä - nice.


Keskiviikkona säädin kameran asetuksia miten sattuu ja en ole saanut asetuksia vieläkään asetettua oikein. Tämän takia lauantaina eivät kuvat oikein onnistuneet ja vain pari julkaisukelpoista kuvaa sain raketeista. 

Iltaan kuului grillailua, juomista ja kahvittelua mökillä. Me menimme mieheni kanssa paikalle niin myöhään, että emme ehtineet kuin kahvit hörppästä ja sitten olikin jo aika ampua raketteja. Mietimme porukan kesken, että tästä voisi toisaalta ottaa tavan ja aina päättää mökkikauden Venetsialaisiin.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun minä vietin Venetsialaisia ja aloin miettimään, että onko tämä kuinka yleinen juhla? Juhlitteko te Venetsialaisia?2 kommenttia on "Venetsialaiset"
  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Nämä oli tosiaan ainoat kuvat, mitkä onnistuivat. Muut kuvat olivat aika kammottavaa valomössöä :D

      Poista