sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikon takaista meikkiä

Mulla on pitkittynyt tämän postauksen tekeminen nyt viikolla, joten eiköhän ole aika se vihdoin tehdä ja saada pois päiväjärjestyksestä. 

Viikko sitten vietimme hääpäiväämme ja olin suunnitellut, että teen tumman silmämeikin. Tämä kuitenkin jäi haaveeksi, koska en vielä tuntia ennen lähtöä tiennyt, mitä pukisin päälleni. Päätinkin korvata tumman silmämeikin hieman neutraalimmalla ja silmät saivatkin ruskean meikin. Loppujen lopuksi tumma silmämeikki olisi sopinut asuuni paremmin, mutta ensi kerralla sitten :).


Pohjaan käytin tuttuja ja turvallisia meikkejä. KICKS:n Concealer Trio-peitevoiteet alkavat vedellä viimesiään ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen näihin peitevoiteisiin. Silmänalusvoide on ollut itselläni harvemmin käytössä, mutta sekin on vaikuttanut ihan hyvältä. Ehdoton suosikkini näistä on ollut tuo keltainen voide, mikä onkin melkein kulutettu loppuun. Voide sopii hyvin punakoille aluille ja peittää ne todella hyvin. Ehdottomasti hankin tämän peitevoidetrion uudestaan, kun voiteet ovat täysin loppuneet. 


Luomiin käytin pitkästä aikaa L'Oréalin luomiväripalettia, minkä sävy on Nude Lingerie. Testailin myös Maybellinen uutta ripsiväriä, minkä ostin parisen viikkoa sitten. Olen aina tykännyt näistä Maybellinen ripsiväreistä, joissa on paksu harja ja tämäkin ripsiväri on todella hyvä. Alaripsiin harja ei tosin hyvin sovi ja aina pitääkin ripsivärin laiton jälkeen putsailla alaluomi ripsiväristä.

Huuliin piti vielä laittaa Maybellinen Baby Lips-huulivoidetta, sävyä Peach Kiss, mutta autossa huomasin, että huulivoide oli jäänyt toiseen laukkuun. //I finally got time to do a post about last Sunday's make-up. At first I thought to do dark eye makeup, but after all I ended up to do brown and neutral eye makeup. I also tried for the first time my new mascara from Maybelline. //
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti