lauantai 27. syyskuuta 2014

Vuosi on taas vierähtänyt

Otsikosta voisi päätellä, että olen jo vaihtanut vuoden 2014 vuoteen 2015, mutta en sentään ole vielä niin sekaisin. Huomasin vuoden taas kuluneen, kun blogin kalenteri muistutteli, että kalenterini loppuu pian ja aika olisi ostaa uusi. Vuosi sitten päätin hankkia blogia varten ihan oman kalenterin, johon voisin laittaa ylös tulevat postaukset ja postausideat. Kalenterin hankin persoonallinenkalenteri.fi-sivuilta ja niin myös tänäkin vuonna. Viime viikolla sainkin uuden kalenterini hyppysiini ja innolla odotan vielä viikon, että uusi kalenteri alkaa ja pääsen tekemään merkintöjä.


Viime vuonna laitoin kansikuviksi omia kuviani, mutta tällä kertaa en jaksanut alkaa etsimään koneeni syövereistä sopivia kuvia. Päädyin valmiiseen kansikuvaan ja takakannen jätin tällä kertaa tyhjäksi. Yksinkertaisuudessaan uusi kalenteri on mielestäni todella kiva.Kalenteriin mun oli pakko laittaa jokin Marilyn Monroen lausahduksista, koska monet niistä ovat omasta mielestäni todella hyviä. Tällä kertaa sisäkansi sai hieman sarkastisen sisällön.

Sivujen teema pysyi pinkkinä niin kuin viime vuonnakin ja sivujen sisällöt ovat samat. Sivujen alaosassa on hyvä tila muistiinpanoille ja kalenterin viimeiset sivut viivoitin, jotta sinnekin on tilaa kirjoittaa ylös postausideoita.

Mun blogin kirjoittamista auttaa todella paljon se, että suunnittelen postaukset etukäteen kalenteriin. Näin ollen ideat ei unohdu ja varmemmin ne tulee toteutettua ajallaan. En tiennyt vuosi sitten, miten ahkeraan tulen käyttämään kalenteria, mutta ensimmäinen kalenteri on niin puhki kulutettu, että en voi muuta todeta kuin, että blogin oma kalenteri ei ollut mitään muuta kuin hyvä päätös.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti