perjantai 10. lokakuuta 2014

Autumn outfit

Autumn outfit


Päätin koota syksyn toiveasusta kollaasin, koska mulla on ollut todella hankalaa miettiä viime aikoina asukokonaisuuksia. Vaatekaapista ei tunnu löytyvän mitään, mikä tänä vuonna innostaisi ja ostoslistalle on päätynyt parikin eri asiaa, mitä pitäisi hankkia. 

Ensinnäkin nahkahanskat. Olen nyt koko syksyn miettinyt millaiset hanskat hankkisin ja eniten houkuttelisi mustat nahkahanskat. Nahkahanskat olisivat kauniit ja naiselliset, mutta myös käytännölliset. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin mennä aamuisin kylmään autoon ja huomata, etten ottanut hanskoja matkaan. Mulla on vain pehmoisia tumppuja ja ne eivät meinaa pysyä ratissa liukkautensa takia, joten nahkahanskat olisivat ehdottomasti paremmat ajamiseen. 

Harmaa on nyt syksyn aikana kolahtanut muhun täysin ja himoitsenkin vaatekaappiini harmaata collagepaitaa, missä olisi jonkinlainen teksti. Jyväskylässä yritin tämmöistä paitaa katsoa, mutta tekstit olivat typeriä tai sitten ei tiennyt, mitä joku ranskankielinen teksti on suomeksi. 

Rakastan farkkuja ja varsinkin mustia farkkuja. Näitä kaapista jo löytyykin, mutta haluaisin vielä mustat farkut, mitkä ovat hieman revityt.

Sitten on se suurin ongelma, minkä kanssa olen taistellut nyt jo muutaman viikon ajan. Olen etsinyt uusia nilkkureita, mutta en ole vieläkään löytänyt sellaisia, mitkä tuntuvat mukavilta jalassa ja ovat nätit. Kollaasiin laitoin korolliset nilkkurit, koska en löytänyt Polyvoresta mustia nilkkureita, joissa ei olisi korkoa ja, mitkä olisivat hyvän näköiset. Viime vuonna ostin korolliset nilkkurit, mutta nyt haluaisin hieman käytännöllisemmät ja korottomat nilkkurit. 

Ensi viikolla kyllä lähden vielä jatkamaan etsintöjä ja toivottavasti löydän edes jonkun näistä kollaasin vaatekappaleista.

2 kommenttia:

  1. Hei mä pukisin tän asun päälleni kokonaisuudessaan vaikka heti!! <3 TYKKÄÄN! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan sitten Noora samoilla linjoilla :) Vaikka onkin hieman synkkä asu, niin silti niin sopiva syksyyn <3

      Poista