maanantai 6. lokakuuta 2014

Boozt:n tilaus

Eilen sain vihdoinkin kuvattua pari paitaa, mitkä tilasin Boozt:lta. Paidoista on muuten todella hankala ottaa edustavaa kuvaa, jos ei ole paikkaa kuvata, missä paidat olisi henkarissa. Kuvat olisivat myös olleet paremmat, jos olisin saanut jonkun kuvaamaan ne päälläni, mutta mieheni oli eilen päivän raksalla, joten jouduin kuvaamaan paidat aika pelkistetysti. 

Tämä oli nyt toinen kerta, kun tein tilauksen Boozt:lta ja olin kyllä tilaukseen tyytyväinen. Tilaus saapui minulle nopeasti, mikä oli todella iso plussa muutenkin hyvään toimitukseen.
Boozt:lta tilasin Mangon mustavalkoisen neulepuseron, jonka kuviointiin tykästyin. Kuviointi on hyvin neutraali, mutta silti mielenkiintoisempi, kuin kuviottomat neuleet. Ainut huono puoli tässä neulepaidassa on sen pituus. Paita on hieman liian lyhyen mallinen omaan makuuni, mutta päätin kuitenkin, etten palauta sitä, koska muuten pusero on hyvä. Se ei ole kutiseva vaan todella mukavan ja pehmoisen tuntuinen päällä.

Tilasin myös hyvin tavallisen Vero Modan harmaan t-paidan, minkä selkämyksen yläosassa on pieni halkio. Kun kaivoin tämän t-paidan paketista, niin ensin kauhistelin hihoja. Hihat ovat kirempää mallia, mikä antaa hieman ryhtiä paidalle. Kiskaisin t-paidan päälle ja hihat olivat juuri hyvät. Ne ei kiristäneet liikaa ja t-paita ei näyttänyt päällä ihan tuiki tavalliselta löllöpaidalta. Kireissä hihoissa on myös se hyvä puoli, että esimerkiksi neuleen alla hihat eivät mene mykkyrään, niin kuin monissa tavallisissa t-paidoissa menee.

Sellaiset ostokset tällä kertaa - toivottavasti nämä yksilöt eksyvät asuihin, mitkä päätyvät bloginkin puolelle, jotta saa paidoista vielä paremman kuvan :).

*Blogikirjoitus sisältää linkkejä, jotka on bloggaajalle tuloa tuovia mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis neule, tykkään mustavalkoisuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aina tykännyt mustista vaatteista, mutta nyt nämä mustavalkoisetkin yksilöt ovat alkaneet houkuttelemaan :)

      Poista