perjantai 10. lokakuuta 2014

Huiveja Ellokselta

Omistan tällä hetkellä vain pari paksumpaa tuubihuivia, mustan ja vaaleanruskean. Halusinkin talvea varten lämpöisiä tuubihuiveja muissakin väreissä ja päätin katsastaa Elloksen huivivalikoiman. 


Tilasin kaksi huivia, mitkä näyttivät nettisivuilla malliltaan ja kooltaan hyvin samanlaisilta, mutta todellisuudessa ne olivatkin aivan erilaiset. Tämä Piecesin mustaharmaa tuubihuivi on todella paksu, joten se on varmasti todella lämpöinen huivi talven pakkasille. Huivi on myös omasta mielestäni ainakin sopivan mittainen, koska se peittää hyvin kaulan alueen kauttaaltaan.

Valkoinen tuubihuivi taas on paljon ohuempi ja lyhyempää mallia, joten tämä huivi ei koville viimoille ainakaan sovellu. Valkoisen tuubihuivin kuitenkin halusin vaatekaappiini, koska valkoista voi käyttää melkeinpä kaikissa asuissa. Ja kyllähän niitä leutojakin päiviä talven aikana on :).

Muutama vuosi sitten löysin H&M:ltä mustan tuubihuivin, mikä oli kaikin puolin täydellinen. Menin kuitenkin hukkaamaan huivin ja en ole vieläkään löytänyt yhtä hyvää huivia. Nämä Elloksen huivit eivät myöskään yllä tähän täydelliseen huiviin, joten vielä vaatekaapissani on täydellisen huivin mentävä aukko.


Sain lisäksi Ellokselta tilauksen tehdessäni syntymäpäivälahjaksi (huomenna on suuri päivä) Lumenen Cloudberry ripsivärin ja BB-voiteen. Kummatkin tuotteet ovat minulle vain mainoksista tuttuja, mutta ripsiväriä ajattelin piakkoin testailla. BB-voide jäi hieman harmittamaan, koska se on aivan liian tumma minulle. Päätin kuitenkin lahjoittaa tämän voiteen ystävälleni, jolla on hieman tummempi ihonsävy kuin minulla. Toivottavasti tämä BB-voide olisi hänelle sopiva, eikä voide jäisi käyttämättä :).


2 kommenttia on "Huiveja Ellokselta"
  1. Oi kun kauniita huiveja, etenkin valkoinen on niin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä ihana väri kaikissa huiveissa, hanskoissa ja pipoissa :) Tämä huivi olisi saanut olla hieman pidempää mallia, niin se olisi mukavempi kaulassa :)

      Poista